25. jun
FEST: Det er duket for en gedigen fest i Nannestad sentrum når Nannestadfestivalen arrangeres i helgen. Her noen fra dugnadsgjengen i festivalkomiteen. Fra v: Lise Schive Nordeng, Marianne Østli Nysveen, Margareth Wiik og Lisbeth Mirani.
 
Klart for stor bygdefest for store og små i Nannestad
Det blir liv og røre med mange forskjellige aktiviteter i Nannestad sentrum når Nannestadfestivalen arrangeres i helgen.

Publisert: 08.jun.2018 15:00
Oppdatert: 06.jun.2018 12:49

– Det er et veldig variert program, og virkelig noe for enhver smak og alder hele helgen, sier Lisbeth Mirani, leder for festivalstyret.

Det er mye som er tradisjon med bygdefesten i Nannestad, som arrangeres for 34. gang, tidligere som Nannestaddagene, de senere årene under navnet Nannestadfestivalen. Det er i år om lag 30 personer som deltar på dugnaden.

– Noe av det nye i år er Enga, et aktivitetsområde på plenen ved ungdomsskolen. Der blir det blant annet øksekasting og utstilling av militære kjøretøyer, sier Mirani.

Ellers deltar den rekke av Nannestads bedrifter og lag og foreninger, i tillegg til andre salgsboder. På plass er også Axels Tivoli.

– Det er i år 65 stands rundt på området, forteller Mirani.

Fra scenen, som nå blir under tak i et telt ved Nannestad bygdemuseum, underholder artister som Diozas, Silje Kjelsrud, Danselåven, Sven Atle Kopperud som DJ, Skolekorpsene i Nannestad, Nannestad janitsjarkorps, Nannestad kulturskole, No Name, Oxydants og Slagerkameratene, Romerike Musikkteaterskole, Øvre Romerike Jazzkapell og Travelin’ Flurys, for å nevne noen.

Fra scenen blir det også flere prisoverrekkelser.

Ved Nannestadhallen arrangeres samtidig Nannestad Cup i håndball. Søndag kveld blir det sommerkonsert i Nannestad kirke.

LES OGSÅ: Lanserer festival ved Eidsvollsbygningen

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
BRANNFARE: Det blir i å satt opp metalldunker hvor de som røyker kan stumpe røyken. Lise Schive Nordeng viser hvordan disse plassene er merket.
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no