19. jul
FRIVILLIGHETSPRIS: Thomas Kleven Eek er sammen med Tommy Ørtoft Kristiansen tildelt Nannestad kommunes frivillighetspris for 2017.
 
Kleven Eek og Ørtoft Kristiansen er tildelt frivillighetsprisen
Vinnerne av Nannestad kommunes frivillighetspris for 2017, Thomas Kleven Eek og Tommy Ørtoft Kristiansen, er sterkt engasjert i Holter kulturhus, hvor de gjør en flott jobb blant annet for ungdommen.

Publisert: 13.jan.2018 09:00
Oppdatert: 12.jan.2018 14:14

Holter kulturhus ble stiftet i 2011. Eek har vært styreleder siden 2014, og Ørtoft Kristiansen er nestleder.

Holter kulturhus er en arena for folk i alle aldre. Det har vært arrangert både eldretrim og «tirsdagskaffe» for pensjonister. Det arrangeres også spillekvelder, og kulturkafé annenhver torsdag.

Huset fungerer i tillegg som øvingshotell og konsertarena for flere band. School of Rock åpnet ble startet i 2013, og har vært en møteplass og en læringsarena for mange ungdommer. Visjonen var å skape et trygt, rusfritt miljø primært for barn og unge i Nannestad. Musikken har stått i fokus, men tilbudet styres etter ungdommens ønsker og behov.

Prisutdelingen vil foregå på Holter kulturhus den 25. januar, med varaordfører Karl Henrik Laache som konferansier. Ordfører Hans Thue deler ut prisen. Det blir også underholdning fra brukere av Holter Kulturhus/School of Rock.

Nannestad kommunes frivillighetspris deles ut for tredje gang. I 2015 ble prisen delt ut til Steinar Laugen og i 2016 var det Tom Haugen som var mottaker.

LES OGSÅ: Myke coverlåter og hard rock

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
DELER: Tommy Ørtoft Kristiansen deler Nannestad kommunes frivillighetspris med Thomas Kleven Eek.
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no