21. okt
 
Koste seg på festival
JESSHEIM. De minste barna sto i fokus på Jessheim i helga. To dager til ende har de kost seg med sin helt egne festival.

Publisert: 11.jun.2017 17:19
Oppdatert: 11.jun.2017 23:02

Jessheim Barnefestival feiret i år 10-års jubileum, og det på storslått vis. Flere konserter og show, møter med maskoter, danseoppvisning og flere spennende aktiviteter har møtt barna i Jessheim sentrum. I tillegg til barnefestivalen som gikk gjennom hele helga, ble Idrettens dag holdt i Storgata søndag.

Også den med flere aktiviteter og spennende stander som viste flere av bygdas idrettslag.

LES OGSÅ: Populær i mange år 

Totalt sett godt fornøyd

Og selv om himmelen åpnet seg og deler av søndagen ble i våteste laget, var det flere som hadde funnet veien til festivalen.

– Barna er ikke så opptatt av vær. De koser seg stort sett uansett, så lenge de er godt kledd, smiler arrangør Lasse Aleksander Nilsen.

Han er totalt sett godt fornøyd med dagen og festivalen.

– Høydepunktet var nok lørdag, men det er en del folk her i dag også. Barna koser seg og det er god stemning, sier Nilsen, og legger til at det blir festival også til neste år.

Show med tv-fjes

Et av høydepunktene for mange søndag, var show med Håvard fra TV-programmet Barn ingen adgang. Han høstet stor applaus og åpnet med en velkomstsang. Utover i showet inviterte han også barn opp på scenen. Vanessa Broch Haugerud fikk hjelpe TV-helten med ett nummer.

– Det var morsomt. Jeg har sett Håvard på TV flere ganger, forteller Vanessa.

– Viktig å vise bredden

I Storgata hadde i 16 av de 42 idrettslagene i kommunen stilt opp med stander for å markere idrettens dag.

LES OGSÅ: Oppe blant de beste

– Dager som denne er viktig for å vise bredden på all aktiviteten i Ullensaker. Det er spesielt viktig i en kommune med så mye tilflytting som her, sier Kjell Pedersen, styremedlem i Idrettsrådet og ansvarlig for dagen.

Ullensaker isportsklubb, Dragons basketball, håndball- og fotballgruppa og Ullensaker bueskytterlag var blant dem som var på plass. Og hos buseskytterne fikk Vetle Sommerseth-Olsen prøve seg foran blinken.

– Det var gøy. Ikke så vanskelig egentlig. Jeg har prøvd å skyte med pil og bue før også, forteller han, mens storesøster Saga nikker ivrig.

– Jeg synes alt har vært gøy i dag. Det er mye å finne på her. Vi har sett show, prøvd bueskyting, også skal vi på orientering etterpå, sier hun.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no