23. jul
ALENE: Unni Wilhelmsen står alene på scenen i Kreti & Pleti.
 
Kulturbankens fyldige program
Kreti & Pleti har flere konserter på tapetet under årets Jessheimdagene.

Publisert: 09.aug.2018 15:30
Oppdatert: 09.aug.2018 15:52

Sammen med Hanne Mari Karlsen og Sol Heilo holdt Unni Wilhelmsen en forrykende konsert i Kulturbanken i vinter.

GITARER OG LÅTER

9. august er Unni tilbake med sine gitarer og selvskrevne låter. Hun spiller på bitte små, norskdesignede gitarer med forsterker, på akustiske gitarer, på sølvskimrende elgitarer med vreng og ekko, eller på piano.

Hun spiller helst på de trange, små stedene – hvor hun kan se ansiktene til alle som kommer. Det er den næreste formen for akustiske konserter hun liker best.

BLUES OG PINK FLOYD

Dagen etter er det Ronny Aagren & His Blues Gumbo som inntar Kulturbanken Kreti & Pleti.

Ronny har turnert i inn- og utland i forskjellige band i snart 30 år. Med seg til Jessheim denne dagen har han Alexander Andrè Johnsen, Roar Paulsberg og Ole-Christian Rydland på trommer. De er inspirert av Delta bluesartistene, BB King, Howlin’ Wolf, Robert Johnson, The Fabulous Thunderbirds og Ry Cooder.

PINK FLOYD TRIBUTE

11. august er det tid for The Real Mojo – Pink Floyd Tribute. Sist de besøkte Kreti & Pleti framførte de hele albumet The Dark Side of the Moon med stor suksess. Denne gangen spiller de hele oppfølgeren – Wish You Were Here. Selvsagt inkludert låta Shine On You Crazy Diamond, som er en hyllest til opprinnelige gitarist Syd Barrett.

Konserten er to bolker med pause imellom. Etter pausen vil er det tid for utvalgte klassikere fra flere av Pink Floyds album, også de nyeste. The Real Mojo benytter seg av et flott lysshow, i tillegg til film og andre effekter under sin konsert.

SLAGERE

– Ååååååååh levva livet, synger Åge Aleksandersen på Jessheim Torg 18. august. Da er det naturlig å fortsette festen med et heidundrende nachspiel på Kreti & Pleti med Slagerkameratene rett etterpå.

Her serveres norske og utenlandske hits og slagere på rekke og rad ut i de sene nattetimer.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no