16. sep
FANT DRØMMEHUSET. Kurt Nilsen og samboeren Oda Rivrud fant drømmehuset på Minnesund i fjor sommer. - Vi fant stedet sammen og syntes det var veldig fint. Vi følte det hadde en egen aura, sier Kurt Nilsen. Foto: Johanna Siring
 
Kurt Nilsen: - Vi fant det sammen og syntes det var veldig fint
MINNESUND. Kurt Nilsen har fått seg en valp. Nå kan det komme flere dyr på småbruket på Minnesund - hvis det ikke blir en splitter ny golfbane.

Publisert: 14.feb.2017 10:10
Oppdatert: 01.mar.2017 11:09

- Det kunne ha vært mange steder. Men vi fant stedet sammen og syntes det var veldig fint. Vi følte det hadde en egen aura. Vi tenkte nøye igjennom det å flytte ut på landet, vi ville komme oss ut av byen, oppsummerte Kurt Nilsen i et intervju med Nitimen på NRK P1 i forrige uke.

Han slapp nytt album 10. februar, og én av de nye låtene er «Amazing». Denne er uten tvil lagd som en kjærlighetserklæring til samboeren, Oda Rivrud.

De to flyttet, som EUB kunne fortelle i fjor sommer, til et idyllisk småbruk på Minnesund. I P1-intervjuet fortalte Nilsen at overgangen fra leilighet til småbruk på landet er stor.

- Vi har flyttet til bondelandet i et stort hus med mange rom og stor plass, flott hage og sykt mye arbeid. Jeg håper en vakker dag å kunne ha dyr der eller lage en golfbane, fastslår Nilsen.

Opptrer i lufta

I går og i dag opptrer Minnesund-karen faktisk på 30.000 fot i forbindelse med sitt nye album. Dette er også en del av SAS sitt konsept med å gi passasjerer musikalske opplevelser i form av «SAS Live Music». SAS har, sammen med Universal Music, arrangerte konserter om bord, i gate og lounge med til sammen tolv forskjellige artister. Nilsen holdt konserter i gatene og om bord på utvalgte SAS-avganger på destinasjonene Oslo, Trondheim, Bergen og Stavanger.

- Vi er veldig glade for å ha Kurt Nilsen, én av Norges kjæreste artister, om bord hos oss for å gi våre kunder en unik musikalsk opplevelse, sier markedssjef i SAS, Marianne Orderud, til EUB.

På intimkonsertene framførte Kurt Nilsen flere sanger fra sitt nye album.

- Jeg gleder meg masse til å reise med SAS til uken. Minikonserter på gates og om bord på enkelte flyginger. Dette er noe jeg ikke har gjort før og jeg ser virkelig fram til det, sa Kurt Nilsen til NRK da han ble intervjuet i forrige uke. Alle framføringene blir skreddersydd til å passe inn på de noe uvanlige arenaer og omgivelser på flyplassene og om bord i flyene.

LES OGSÅ: Kurt Nilsen og Åge Aleksandersen i konsert på Skjoldnestangen

Fått seg hund

I Nitimen-intervjuet fortalte Nilsen at de har fått et nytt familiemedlem på Minnesund. Det er golden retriever-valpen Lizzy.

- Hun er veldig snill og får mye oppmerksomhet.

Da Kurt Nilsen fredag var gjest hos Senkveld med Thomas og Harald på TV 2 snakket han også om sin nye tilværelse på småbruket på Minnesund.

- Vi prøver noe nytt, så på et småbruk og det kunne vært hvor som helst. Men vi reiste over, og det var fint vær den dagen. Det var litt tilfeldig at det ble Minnesund.

- Dere har ni mål tomt. Bor det en bonde i deg, lurte Harald Rønneberg.

- Jeg har fått meg en hund, og synes det er ganske mye bare det.

- Hva kan du bruke ni mål tomt til?

- Hvis jeg ikke skal ha dyr, kan det bli golfbane. Hullene kan ligge tett i tett. Da er det mulig å presse inn 18 hull. Vi får se. Vi har nettopp flyttet, men vi har en plan, smiler Kurt Nilsen.

LES OGSÅ: - Jeg ser ikke bort fra at vi er i ferd med å se en Kurt Nilsen-effekt her oppe

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no