15. jun
SATSER: Selskapet Skogen Joy med Henning Myrer, Lars Håkon Blostrupmoen og Bjørnulf Lie satser på ny storfestival ved Eidsvollsbygningen neste år.
 
Lanserer festival ved Eidsvollsbygningen
The September When gjør comeback når Skogen Joy arrangerer festival ved Eidsvollbygningen neste sommer.

Publisert: 05.jun.2018 06:00
Oppdatert: 05.jun.2018 10:21

Skogen Joy begynte i 2017 å arrangere Trestokkfestivalen i Solør Nå skal Lars Håkon Blostrupmoen fra Råholt, og Henning Myrer og Bjørnulf Lie fra Solør arrangere festival ved Eidsvollsbygningen.

– Det er jo et av de mest kjente stedene i Norge, som alle har et referansepunkt til, så vi vil lage en stor festival i Eidsvoll, sier Lars Håkon Blostrupmoen.

Stor nasjonal festival

Blostrupmoen påpeker at det ikke dreier seg om en liten lokal festival.

– Målet er at dette skal bli en nasjonal festival, konstaterer Blostrupmoen.

Skogen Joy mener de har funnet et perfekt tidspunkt for festival i Eidsvoll.

– Dette blir i St. Hans-helga, så det er en ypperlig dag å ha festivaler på, mener Henning Myrer.

The September When

Artistformidlerne og arrangørselskapet Skogen Joy er ikke bakoverlente når det kommer til å skape forventninger til hvilke artister som kommer på festivalen - uten å avsløre for mye.

– Hvis dere ser på årets lineup til Trestokkfestivalen og ser hva vi får til... så skal ikke lineupen på Eidsvoll bli noe dårligere, sier Bjørnulf Lie.

Han refererer til band som CC Cowboys, Dum Dum Boys og Sivert Høyem, for å nevne noen.

– Lineupen til Trestokkfestivalen er Norges råeste for et voksent publikum. Artistene som kommer til Eidsvoll blir meget bra, og vi har spennende ting på gang, sier Blostrupmoen

Foreløpig vil gutta i Skogen Joy bare gå ut med ett band som kommer på festivalen. The September When, med Morten Abel i spissen, skal nemlig gjøre comeback i Eidsvoll.

– Det er vi stolte av, sier Blostrupmoen.

Hva var det jeg sa

Arrangementet har fått arbeidsnavnet «Hva var det jeg sa»-festivalen. Skogen Joy sier at navnet skal ut på en slags offentlig høring etter hvert - det vil si at en demokratisk prosess til syvende og sist skal bestemme navnet. Men foreløpig er gutta glade i «Hva var det jeg sa».

– Det handler om å få mennesker til å tørre å gjøre noe, tro på seg selv og drømmene sine. Å tørre å gjøre noe i forkant, i stedet for å sitte i etterkant og si «hva var det jeg sa», forklarer Blostrupmoen.

ikke på bar bakke

At Skogen Joy har andre festivaler på samvittigheten, gjør det enklere å sette ting i sving.

– Vi arrangerer Trestokkfestivalen, og der har vi mye infrastruktur og samarbeidspartnere. Vi starter ikke på bar bakke, forklarer Henning Myrer.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no