19. apr
SANG. Birgit Brinck åpner lørdagsballet på Eidsvoll Verk. Foto: Martine Aasvangen
 
Lørdag på Verket
EIDSVOLL. Bygdas musikkgeneral Vidar Piters Pettersen, bar på ideen om minikonserter på lørdag der folk kan kose seg med god musikk.

Publisert: 21.apr.2017 11:30
Oppdatert: 21.apr.2017 12:51

Ideen blir nå til virkelighet i Kafé Standpunkt der Piters og Eidsvoll 1814 går sammen om månedlige konserter. Med sitt store nettverk av musikere og artister har Vidar mange å ta av til Lørdagstoner på Verket.

Første musiker ut er Birgit Brinck, lørdag 22. april. Hun er en dreven visesanger som tolker mange store artister på sin vare og vakre måte. Låter av blant andre Bob Dylan, Bruce Springsteen, Neil Young og Cornelis Vreeswijk, samt egne låter.

Dette er et spille for hatten-konsept med gratis inngang, men der publikum oppfordres til å legge en hundrings i hatten.

Piters og Eidsvoll 1814 har også flere felles planer i ermet.

– Vi ønsker også å få folk til å bruke den fine parken vår mer enn på 17. mai. Lørdag slippes flere planer for nye arrangementer der tanken er å skape en hyggelig og samlende møteplass, og få barn og voksne til å oppsøke dette fine området med grønne plener og alt hva det fine området langs Andelva har å by på, påpeker Astrid Galstad og Vidar Pettersen.

– Vi gleder oss stort og er klare for storinnrykk av glade og hyggelige mennesker, sier de.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no