16. jul
Gleder seg: Vidar Pettersen lover stor folkefest på Råholt fredag og lørdag. Nå ber han folk kjenne sin besøkelsestid under storsatsingen på Råholtdagene.
 
Lover real Staut-fest
De trekker fulle hus overalt. Nå kommer Staut til Råholtdagene. – Dette blir fest to dager til ende.

Publisert: 21.jun.2017 11:30
Oppdatert: 21.jun.2017 11:56

Det sier primusmotor Vidar «Piters» Pettersen. Han har vært med å skreddersy festivalprogrammet til Råholtdagene ved Amfi Eidsvoll fredag og lørdag. Nå brygger alt opp til fest – og det ser ut til at værgudene spiller på lag.

– Arrangementet er utvidet til to fulle dager, og det blir fullt kjør fra fredag kveld til natt til søndag. Budsjettet er kraftig utvidet i år. Fjoråret var en prøveklut, og nå satser vi alt på folkefest, sier han.

Populære Staut

Fredag kveld står Staut på scenen. Alt er klart for folkefest.

– De trekker fulle hus overalt, og det er virkelig en grunn til det. De er populære, både blant 18-åringer og godt voksne folk. Her bør folk kjenne sin besøkelsestid. Det er bare å sikre seg en billett, smiler Pettersen.

Fat Fred & the Possumhunters & Supportband kommer også fredag. Lørdag blir det underholdning for hele familien med gratis arrangement.

– Det blir underholdning for barn, blant annet med barnerock gjennom Mikkel og Reverockerne. Lørdag blir det også markedsdager med boder utenfor kjøpesenteret, sier Pettersen.

I tillegg kommer Stian Carstensen, GT Sara, Soulchildren og det blir Trento-show. Lørdag kveld blir det Classic Rock Night med bandene The Real Mojos, Clearwaters og Glory Days.

Liv og røre på Råholt

– Det beste er selvsagt folkelivet og alt det fører med seg. Det er litt «brød & sirkus» her disse dagene, men det tror jeg de fleste liker, ikke minst ansatte i senteret. Det er i tillegg til festivalen, mange aktiviteter for barn, runderidning med hester, hoppeslott og leker. Det er flott at også de minste kan kose seg under Råholtdagene, sier Nina Kristengård, senterleder på Amfi Eidsvoll.

Hun mener Råholtdagene betyr liv og røre på Råholt, og at det skjer noe.

– Det setter folket pris på og er lojale og støtter opp om aktivitetene på senteret denne helgen. Vi kommer ikke heller ikke utenom Staut. Stor stas at de kommer til Råholt, sier Kristengård.

Hun skryter også uhemmet av idrettslagene Eidsvold IF og Bøn.

– De står på for sine klubber og er arrangører av selve konsertene. Måtte folk kjenne sin besøkelsestid så de tjener noen kroner på all den tid de legger ned, sier hun.

LES OGSÅ: Dæhlie kjøper seg opp, nå også på Råholt

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no