17. sep
UTSOLGT: Amund Maarud og Tom «Stabbe» Stalsbergs konsert hos Lille Barolo med små ord, mange bilder og blå toner var så populær at de har måtte sette opp ekstraforestilling. Foto: Presse
 
Både band og publikum står i kø for nystartede Eidsvoll Live
Arrangørene bak nyoppstartede Eidsvoll Live melder om godt besøkte konserter, band som står i kø for å få opptre og de har nå måtte sette opp ekstraforestilling for én av konsertene.

Publisert: 13.okt.2017 14:00
Oppdatert: 16.okt.2017 13:39

– Vi syntes at det trengtes en scene for lokale band, og at det også trengs et sted å møtes for dem som liker å høre på levende musikk. Vi hadde håpet at dette ville være et initiativ som det ville bli satt pris på, men vi hadde ikke drømt om at det skulle bli så populært, sier Svenn Grindvold.

Han er en av seks lokale musikere som har tatt initiativ til å starte opp med live-kvelder på lille Barolo i Eidsvoll.

Fulle Hus

Arrangøren har nå hatt seks kvelder med fulle hus. Sist helg med The Incredible Leftovers som rocka med klassikere fra Deep Purple og Whitesnake.

– Arrangementene har vist at bygdas befolkning har satt pris på at det finnes utesteder med livemusikk i bygda. Men det har også vært veldig populært blant bygdas musikere, sier Grindvold.

Han melder om stor pågang. 23 forskjellige lokale band er allerede booket og flere er på gang.

– Prosjektet har skapt engasjement, og har fått musikere til å starte opp igjen sine gamle band. Det er ekstra positivt hvis denne nye scenen de nå har fått til å vise seg fram på, kan inspirere musikere til å spille mer, sier Grindvold.

Ekstraforestilling

Første forestilling med Amund Maarud og Stabbe ble raskt utsolgt.

– Derfor satte vi opp ekstraforestilling dagen etter. Også her er det kun få billetter igjen, sier arrangøren.

Eidsvoll Live er et non-profit prosjekt. Prosjektet gjennomføres ved hjelp av dugnader, samarbeid og samhold. Alle billettinntekter går til artistene.

– Det er jo mange ting som skal ordnes for at dette skal fungere. Det er gjort betydelig innsats fra gutta i styret, og det gode samarbeidet med Lille Barolo har vært veldig viktig for oss, sier Grindvold.

Kun positive erfaringer

Daglig leder Ingrid Strid hos Lille Barolo, synes det har vært veldig fint å få være vertskap for disse arrangementene.

– Prosjektet passer vår profil veldig godt. Vi har kun positive erfaringer, og gleder seg til fortsettelsen, sier Strid.

Baren har bidratt med tilrettelegging og har kjøpt inn noe ekstra lyd og lysutstyr.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no