21. jul
 
Maratondager for lokale MGP-håp før finalen
Videoinnspillinger, koreografitimer, kostymeprøver, sangøvelser, intervjuer og trening. Det er hektisk innspurt for Alexandra Rotan og Stella Mwangi før den norske MGP-finalen i Spektrum.

Publisert: 23.feb.2018 11:30
Oppdatert: 23.feb.2018 14:41

– Vi er i rute, og brikkene begynner å falle på plass. Men det er fullt kjør og intense dager – akkurat slik jeg liker det sier Alexandra Rotan fra Eidsvoll.

Lørdag 10. mars står hun på scenen under Melodi Grand Prix i Oslo Spektrum sammen med Stella Mwangi med bidraget «You Got Me».

Hjelper hverandre

Alexandra fra Råholt har deltatt i både Melodi Grand Prix Junior og Idol på TV2, og i fjor turnerte hun i hele Europa sammen med Alan Walker. Med seg har hun Stella Mwangi som vant den norske MGP-finalen i 2011, og representerte Norge da den internasjonale konkurransen ble arrangert i Düsseldorf i Tyskland.

– Vi har blitt veldig gode venninner og samarbeider veldig bra. Det er veldig hyggelig å være to, som kan støtte og hjelpe hverandre underveis. Vi gjør hverandre gode, og kan dele tidligere erfaringer, sier Rotan.

Travle tider

Ved siden av MGP-forberedelsene er hun også i full gang med sykepleierstudiene hvor hun parallelt er i praksis.

– Jeg var forberedt på at det var mye å gjøre. Samtidig prøver jeg å nyte hvert eneste øyeblikk, også nå på forhånd. Dette skjer trolig bare en gang i livet, og selve opptredenen på scenen er jo unnagjort på under tre minutter.

Og det er mye mer en å bare øve inn sangen som skal på plass. Det er kostymeprøver, koreografi, innspilling av videoer, intervjuer og trening – for å nevne noe.

– Jeg passer på å få tid til å spise og sove, da, sier 21-åringen.

– Gleder meg bare

– Begynner du å bli nervøs mot finalen?

– Egentlig ikke. Ikke mer enn den spenningen som gjør meg skjerpet og enda bedre. Jeg har jo allerede en del erfaring fra TV-opptak og store scener, så det hjelper. Litt nerver er bare sunt, sier hun.

De neste to ukene kommer de siste detaljene på plass, og siste finpuss skal gjøres.

– Dette kommer rett og slett til å bli fantastisk bra.

LES OGSÅ: Dette mener anmelderne om MGP-låta til Stella og Alexandra

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
KAMERA GÅR: Å delta i Melodi Grand Prix innebærer mye mer enn å opptre på scenen. Deriblant innspillinger, intervjuer og kostymeprøver.
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no