16. sep
Stiller ut: Erik Scott Johannessen er klar med en miniutstilling.
 
Holder miniutstilling i Kaffehjørnet
Han er født og oppvokst i Eidsvoll. Nå stiller Erik Scott Johannessen ut i hjembygda.

Publisert: 27.aug.2017 18:00
Oppdatert: 27.aug.2017 18:04

Stedet er Kaffehjørnet i Sundet. Erik Scott Johannessen er klar med en miniutstilling. Scott Johannessen er utdannet grafisk formgiver fra Westerdals reklameskole (Westerdals høyskole), og har jobbet som formgiver i Oslo i 43 år. Han driver også designfirmaet Eidsvoll2014. Malingen har alltid vært en hobby, og Scott Johannessen har deltatt på utstillinger i Norge og Frankrike. Han har blant annet hatt separatutstilling i Lyon i Frankrike. Teknikken i maleriene er akryl på lerret.

– Fordelen med akryl er at den er luktfri og hurtigtørkende, og gir mulighet for å legge flere lag maling på kort tid. Dette er en form for arbeid som passer når en er utålmodig etter å se resultatet, sier Scott Johannessen.

Kaffehjørnet har siden de åpnet i 2016 vist fram arbeider fra forskjellige kunstnere/fotografer i sine sentrumslokaler. Nå er det altså Erik Scott Johannessen som bidrar.

LES OGSÅ: Kaffebar åpner dørene på ny under nytt navn

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no