13. nov
 
Moholt satset alt på ett kort for å realisere sine drømmer
– Jeg er klar over at skuespillerlivet kan være beinhardt. Dessuten kan det vanskelig sammenliknes med en vanlig jobb, sa Katrine Moholt (20) til lokalavisen 28. august 1993.

Publisert: 02.sep.2018 13:00
Oppdatert: 01.sep.2018 22:43

Videre heter det: Tross advarende pekefingre og velmente råd har hun satset alt på ett kort for å realisere sine drømmer.

TO ÅRS STUDIER

Første mål nå er å absorbere nye teatralske kunnskaper og ferdigheter via to års studier ved Teaterakademiet.

– Foreløpig er jeg altetende, med interesse for alt, fra seriøst teater til det løsslupne. Men det kan ikke underslås at musicalen ligger mitt hjerte nær!

LEVE AV DETTE

– Målet er å kunne leve av dette som yrke, til forhåpentlig glede for meg selv og publikum. Jeg har en drøm. Dersom du aldri har en drøm, kan den heller aldri gå i oppfyllelse, sier Katrine Moholt fra Maura.

GJENNOMBRUDD FOR OWE

I samme avis, fra lørdag 28. august 1993, kan man lese om skuespilleren Ove Christian Owe:

Skuespilleren Ove Christian Owe (28) fra Eidsvoll er aktuell som aldri før. Den norske filmen «Second-løitnanten» der han har en av de større birollene, har nettopp hatt premiere på filmfestivalen i Haugesund. Torsdag 2. september er det premiere på «Framtida er avlyst» på Det norske teater. Der spiller han hovedrollen. Owes premieremåned avsluttes 24. september når den polsk-norske filmen «Kolloss» vises i Oslo for første gang.

– Det har vært, og er, kjempestridt, men samtidig veldig morsomt. Det er slik det skal være. Jeg trives, og kan ikke gjøre noe annet, sier Ove Christian Owe.

I den polsk-norske samproduksjonen «Kolloss» spiller Ove Christian Owe hovedrollen. Owe overvar premieren i Haugesund sammen med blant andre kronprins Haakon Magnus, skriver lokalavisen for 25 år siden.

SKUeSPILLER-KARRIERER

Ove Christian Owe har siden spilt i TV-seriene Offshore, Hotel Cæsar og Kodenavn Hunter (2007/2008) blant annet, og var programleder for Muldvarpen på TVNorge fra 2001 til 2002.

Katrine Moholt startet som programleder på TV Romerike fra 1997, deretter TV2 fra 2001. Hun ble virkelig kjent gjennom Jakten på kjærligheten, har vunnet Skal vi danse og er nå programleder for Allsang på grensen.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør (konst.):Vegard Storbråten Øye »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no