23. apr
 
Myke coverlåter og hard rock i kulturhuset
HOLTER: Ungdommer viste stor musikalsk bredde i Holter kulturhus.

Publisert: 07.nov.2017 19:00
Oppdatert: 10.nov.2017 11:43

I forbindelse med kulturukene i Nannestad var det konsert i kulturhuset i sørbygda.

– Holter kulturhus har fått tilskudd fra Sparebankstiftelsen til nytt lydanlegg. Dette ga meget god lydkvalitet og gjorde at flere av husbandene fikk vist hva de er gode for. Vi vil si vi hadde en meget vellykket kveld, sier Ida Lindholm Rudshaugen, styremedlem i Holter kulturhus.

Først ut var Can’t say earth. De åpnet mykt og behagelig med deilige coverlåter som «I feel good» og satte en god stemning for kvelden. Så var det Narb Eppet sin tur, representert av Teodor Sørensen Olsen og Ruben Vollaug Lindholm. Gjestetrommis for kvelden var Magnus Helin.

Etter Narb Eppet var det Hubro med Hans-Henrik Tærud, bass, Morgan Lindholm, gitar, Daniel Nilsen Dale, vokal, Magnus Helin, trommer, Daniel Grumheden, gitar, sin tur til å rocke scenen,

– De blåste bakoversveis på publikum, og dette bandet blir bedre og bedre for hver konsert, forteller Lindholm Rudshaugen.

Konserten ble avsluttet av bandet Pysh med Hans-Henrik Tærud, bass, Magnus Nordengen, gitar og vokal, Magnus Helin, trommer og Jonas Nettum, gitar.

Dette er ett sterkt band som ga en perfekt avslutning på en fin konsertkveld i Storsalen på kulturhuset.

– Holter beviste at bygda er langt mer enn langrenn. Det er en levende musikkscene her som har mye bra å by på. Med School of rock hvor ungdommen kan få musikkundervisning og danne band, får unge musikere en mulighet til å utvikle seg musikalsk ved å skape sine egne uttrykk. Dette fikk de virkelig vist denne kvelden. Det blir nok ikke det siste vi hører fra konsertscenen i Holter, det er planer om mange spennende arrangementer i 2018, og Det er ingen tvil om at kulturlivet i Nannestad er rikt og variert. Først ut er åpen dag 9. november hvor alle er velkommen til å komme og se litt av hva dette huset har å by på, sier Lindholm Rudshaugen.

LES OGSÅ: Stor aktivitet i Holter kulturhus. Fullt trøkk da Hubro entret scenen

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no