27. jun
HJEMMEBANE: Jessheimbandet OIX holder konsert fra scenen på Jessheim torg under Jessheimdagene. Her fra en konsert i Herredshuset på Jessheim i fjor. Foto: Karianne Schei
 
OIX på hjemmebane under Jessheimdagene
Den 11. august står Jessheim-bandet OIX på scenen på Jessheim torg med en hel konsert med eget materiale.

Publisert: 10.jul.2018 09:00
Oppdatert: 09.jul.2018 10:49

– Vi snakker her om egenkomponert og gjennomarbeidet låtmateriale som vil musikkunderholde Jessheim-publikummet. Det er gratis konsert og godt vær er bestilt, sier Kjetil Nilsen, spillende manager i OIX.

Bandet vært nylig vært i legendariske Athletic Sound studios i Halden og spilt inn flere låter.

– Låtene slippes på strømmetjenester, CD og vinyl. Athletic Sound har flere av årets Jessheimdager-artister på sin liste; CC Cowboys og El Cuero. Etter flere konserter i fjor, med Rondaståk og Sirkus OIX som høydepunkter, har bandet i år satset på spissing av lyd og kvalitet på produktet OIX. Det er innredet et eget øvingsstudio for bandet med nytt lydanlegg i tillegg til studiojobb i Halden, forteller Nilsen.

Bandet debuterte i 2016, og har siden spilt konserter flere steder på Romerike, blant annet i Lille Barolo i Eidsvoll og på Kreti og Pleti på Jessheim. Bandet har også gitt ut sin egen EP. OIX har selvskreven musikk og synger i hovedsak på norsk.

LES OGSÅ: Arif & Unge Ferrari til Jessheimdagene

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no