20. jun
SATT PRIS PÅ: Ordfører i Hurdal kommune, Runar Bålsrud, overrakte kulturpris til Gerd Sørgård, som i mange år har vært svært aktiv i husflidslaget, og omtales som en «ener innen søm» innen både folkedrakter og bunader. Hun har også gjort en stor innsats i en årrekke innen tradisjonelt håndarbeid og frivillighetsarbeid.
 
Ordføreren hedret «eneren innen søm»
Under Bygdedagen i Hurdal lørdag vanket det oppmerksomhet til mange lokale ildsjeler, som har vært med på å bidra til både idretten og kulturlivet i bygda.

Publisert: 28.aug.2017 14:11
Oppdatert: 28.aug.2017 14:49

Med hele bygda samlet i det strålende været denne helga var det ordfører Runar Bålsrud som ledet an prisdrysset med utdeling av kommunens kulturpris, som denne gang gikk til to lokale aktører.

VIKTIGE PRISER

– Dette er en av de mest ærefulle oppdragene jeg har. Det er viktig å sette pris på dem som gjør en flott innsats innenfor kultur i lokalmiljøet, sa ordføreren før han overrakte prisene til henholdsvis Gerd Sørgård, og til musikkgruppa Ferdinand, som opptrer med sang og musikk i forskjellige sammenhenger.

UNGT HOPPTALENT

Det ble også utdelt priser fra idrettslaget i løpet av formiddagen. Talentprisen 2017 gikk i år til det unge hopptalentet Pål Håkon Bjørtomt.

Han har flere gode plasseringer i norgescupen, og har vært på pallen i selveste Holmenkollen.

JOBBEN MED BANEN

Sist, men ikke minst fikk æresmedlem Oddbjørn Knai Innsatsprisen 2017, for arbeidet med å få på plass kunstgressbanen, som også ble offisielt åpnet denne helga. I tillegg fikk også idrettslagets Bjørn Arild Rudlang en gavesjekk, som påskjønnelse for jobben også han har utført med banen.

– Du har vært uunnværlig gjennom hele prosessen, sa styreleder i idrettslaget Therese Buraas Karlsen.

LES OGSÅ: Første avspark på ny kunstgressbane

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no