18. jan
 
Nora Glømmen Ege, Minnesund
Fotodokumentaren «15»: Verken barn eller voksen.

Publisert: 24.des.2017 11:00
Oppdatert: 28.des.2017 19:32

Hei, jeg heter Nora Glømmen Ege. Jeg er ei glad jente på 15 år som bor sammen med foreldrene mine og katten vår på Minnesund. De to brødrene mine studerer, og bor derfor ikke hjemme lenger.

Min største lidenskap er dans. Dans er alt; glede, sorg, latter, tårer, skjønnhet, -livet! Jeg danser ved Eidsvoll ballettsenter – noe jeg har gjort siden jeg var fem år. Jeg har tilbrakt, og tilbringer mange timer der. Ballettsenteret er mitt andre hjem.

Jeg går siste året på Vilberg ungdomsskole – noe som innebærer at valg for videre skolegang snart skal tas. Studiespesialisering med dans er det jeg ser for meg å ha som førsteprioritet på min søknad.

Jeg elsker å danse og å opptre, og siden denne linja også gir studiekompetanse, mener jeg dette vil være et smart valg. Jeg er usikker på hva jeg ønsker å bli når jeg blir voksen, men akkurat nå tenker jeg på noe som har med dans eller med barn på en eller annen måte å gjøre!

Jeg lever et trygt og godt liv og har få alvorlige bekymringer. Er det noe jeg likevel er redd for, er det skader. Frem til nå har kroppen heldigvis holdt seg skadefri. Ser jeg utover meg selv, synes jeg det er bekymringsfullt med situasjonen rundt flyktningkrisen, menneskehandel, barnearbeid i samfunnet og framveksten av høyreekstreme meninger i samfunnet.

Det er viktig å bry seg!

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Salberg Rødfoss »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no