19. jun
PRØYSEN: Fredag 4. mai gjester Ove Røsbak og datteren Ane Maren Eikemo Røsbak Nannestad bibliotek med Prøysen-forestillingen Nå skinner sola i vinduskarmen. Foto: Kari Kveine
 
Alf Prøysen, Ane Maren og Ove Røsbak til Nannestad bibliotek
Ane Maren Eikemo Røsbak og Ove Røsbak kommer fredag 4. mai til Nannestad bibliotek med Nå skinner sola i vinduskarmen.

Publisert: 30.apr.2018 09:00
Oppdatert: 30.apr.2018 12:35

Forfatter Ove Røsbak har turnert Norge med opplesning og ablegøyer siden han ga ut sin første bok, Lævandes dikt, i 1978. I 1992 ga han ut sin kritikerroste Prøysen-biografi, og han har hatt utallige forestillinger og foredrag med Prøysen som tema.

Denne gangen har han med seg sin datter Ane Maren Eikemo Røsbak, utdannet danser og sanger ved Musikkteaterhøyskolen i Oslo.

– Røsbak har vært hos oss tidligere. Det er veldig morsomt at han kommer tilbake, og at han denne gangen har datteren Ane med seg. Hun har jo røtter i Nannestad. Prøysen er jo alltid aktuell. Han går ikke ut på dato, og passer for alle aldre. Vi håper på fullt hus. Sang og musikk slår veldig godt an på Fredagstreffet, sier Kari Holst-Larsen, bibliotek.

De fleste av sangene og tekstene er av Alf Prøysen, men Ove Røsbak vil også presentere noen av sine egne ting sammen med datteren.

LES OGSÅ: Ane i rollen som Askepott på Latter

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no