16. jul
FØRJULSKONSERT: Torsdag 9. november blir det konsert med Rein Alexander på Nannestad videregående skole. Pressefoto
 
Rein Alexander og treretters middag på Nannestad videregående skole
NANNESTAD: Rein Alexander er artist når yrkesfagelevene ved Nannestad videregående skole står sammen om et konsertarrangement med treretters middag torsdag 9. november.

Publisert: 29.okt.2017 15:00
Oppdatert: 25.okt.2017 14:46

Yrkesfagelevene på helse og oppvekst, restaurant og matfag, service og samferdsel og medier og kommunikasjon jobber sammen om et stort arrangement på skolen med sine spesialiteter på fagområdene.

– Dette er blitt en tradisjon for nærmiljøet vårt og for skolen. I år er det Rein Alexander som er vår artist. Et par tre elever skal delta på konserten sammen med ham. Det blir også stas, sier Bente Akre, avdelingsleder ved Nannestad videregående skole.

Sang og musikk sto sentralt i Rein Alexanders oppvekst, og hans profesjonelle karriere har vært en naturlig progresjon av hans alltid fulle hengivenhet til musikken.

Han var med i Sølvguttene, og allerede da tok sangen ham rundt i hele Norge og verden over. I dag er han en skolert og selvlært rutinert formidler, og har blant annet konserter sammen med Anita Skorgan i mange kirker før jul.

Rein Alexander har sunget utallige konserter og gjort flere hundre opptredener for norsk næringsliv og private arrangører. Av sceniske roller nevnes Jean Valjean i Les Misérables, Anatoly i Chess, Terje Vigen, Anton Fugger i Which Witch, m.fl. Han har solgt mer enn 100.000 album, og de nye albumene vil presenteres i løpet av 2015.

Norge, USA, Island, London, Italia og Sverige er steder han har kalt hjemme, både som student og profesjonell. Utmerkelsene ved skoler som Royal Academy of Music og The Reykjavik Academy of Singing and Vocal Arts, og ikke minst det norske folks klare tale i TV konkurransen Kjempesjansen 2003, har vært godt fundament for videre utvikling og dedikasjon.

Nannestad restaurant dørene og serverer treretters middag. Deretter åpner skolen dørene, og da starter salg av kaffe og kaker samt loddsalg med flotte premier.

– Si ifra ved billettbestilling. Frivilligsentralen kan ordne transport for dem som har vansker med å komme seg til og fra konserten, mennesker med behov for bistand. All informasjon om arrangementet finnes på skolens hjemmeside, opplyser Akre.

LES OGSÅ: Rett fra skolen til jobb i filmbransjen

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no