17. jun
KULTUR. Kafé Henrik blir igjen arena for kultur i Sundet. 3. januar er første av mange kulturlørdager. Fra venstre Vegar Sandholt, Rune Storsve som representerer sentrumsforeningen og Else Hittnes, daglig leder av Kafé Henrik.
 
Restarter kulturkafeen
EIDSVOLL. Lørdag 3. januar reåpner Kafé Henrik kulturtilbudet.

Publisert: 29.des.2014 17:43
Oppdatert: 27.jan.2017 12:37

Denne gangen er det musiker og eidsvolling Vegar Sandholt som har initiativet. Med seg på laget har han sentrumsforeningen, kafeen, biblioteket og kulturskolen. Med en blanding av dugnadsinnsats og støtte fra næringslivet i og rundt Sundet, tror Sandholt at prosjektet er liv laga.

Skape liv i bygda

- Målet er å gjenskape Sundet som et kulturelt sentrum, og skape liv i bygda, For å få til det har vi nøktern plan, og gode støttespillere, sier Vegar Sandholt.

Det braker løs allerede lørdag 3. januar. Da arrangeres konserten «Vi synger jula ut» med sopranen Helene Harr. Sandholt vil selv sitte bak klaveret.

Slag i slag

Senere går det slag i slag fram til sommerferien.

31. januar arrangeres tangokafé i samarbeid med kulturskolen, og 14. februar kommer Geir Helljesen, kjent journalist fra NRK, og kåserer om Nobels fredspris.

Den 7. mars er det duket for jazzkafé med Eidsvoll storband.

Den 21. mars, på Johann Sebastian Bach sin fødselsdag, blir det barokkfest med dertil hørende musikk, og den 25. april kommer Minken Fosheim og forteller «Eventyret om Mozart».

Den 18. april blir det musikk ved Wolfgang Plagge og tekster ved Hanne Dyrendal i forestillingen «Et forsiktig strå».

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no