16. jul
AUDITIONTID: Prosjektleder Tove Alsgård inbiterer til Aladdin-audition 26. og 27. august.
 
Sikter mot suksess
Ullensaker kulturskole følger opp suksessen fra Grease med en ny storslått musikal i mars.

Publisert: 25.aug.2017 09:00
Oppdatert: 25.aug.2017 14:35

Fattiggutten Aladdin kommer over en gammel oljelampe som rommer en magisk ånd. Han oppfyller tre ønsker. Sammen starter de jakten på bedre tider – men det går ikke helt som planlagt.

Dette er handlingen i eventyret Aladdin, som neste vår blir en fargerik musikalsk reise i tid med spenning, forviklinger og en smule romantikk. Men før de unge skuespillerne kan slippes løs på scenen i Ullensaker kulturhus, må de gjennom audition 26. og 27. august.

AUDITION

Ullensaker kulturskole leter etter skuespillere, dansere, sangere, musikere, akrobater, sirkusartister, turnere, scenografer, kostymemakere, sminkører, og andre til å være med på en uforglemmelig reis, sier produsent og skuespiller Tor Itai Keilen.

Alle ungdommer fra åttendeklasse og oppover kan melde seg på til kulturskolen via epost eller Facebook.

– Vi trenger 40–50 personer. Noen fra Grease-musikalen vil være med igjen, men vi har plass til mange andre også for dette blir en stor produksjon. Vi trenger også folk som kan sy kostymer, lage scenografi og gjøre en kreativt innsats. Det er mye arbeid utenom selve skuespillet i en slik oppsetning, sier prosjektleder Tove Alsgård.

POSITIV

Flere har allerede meldt seg til tjeneste, og Alsegård forteller at gleden fra Grease er noe de gjerne vil føle igjen.

– Mange hadde en god og positiv opplevelse sist. Men dette handler også om hardt arbeid. Med en gang audition er over, begynner øvingen som skal gå i hele høst. Alle må stå på hele veien og et solid engasjement er viktig, sier hun.

– Og Aladdin blir like bra som Grease?

– Ja, vi skal selvsagt jobbe for det, smiler hun.

Aladdin er et gammelt eventyr fra Midtøsten, kanskje best kjent gjennom Disneys filmversjon som var en internasjonal suksess.

– Vi lager vår versjon, og den blir annerledes enn Disneys. Vi har mange morsomme karakterer og lager scener fra en spennende verden. Aladdin er et eventyr på flere måter, påpeker Alsegård.

Hun sier også at i de to siste ukene før premieren bor besetningen nærmest i kulturhuset.

– Under Grease var de to ukene veldig fine og spesielle. Mange foreldre var også engasjert da. Alle hadde det veldig bra i tiden før premieren, og det er jo det som er hele poenget med prosjektet, sier hun.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no