19. nov
TRIKKEISBOD: Den tidligere Kardemommeby-trikken egner seg like godt til iskrembod som til å gå på skinner. Foto: Privat
 
Skulle blitt redneck-jacuzzi - ble isbod
River Hustad kjøpte like godt Eidsvoll Amatørteaters Kardemommeby-trikk. Tanken var å gjøre den om til en redneck-jacuzzi inni skogen et sted. Men så kom «Belgiske vafler» på banen.

Publisert: 16.aug.2018 13:00
Oppdatert: 16.aug.2018 13:30

– Jeg kjøpte trikken i fjor høst. Både fordi det er en artig sak og fordi den er en del av lokalhistorien, forteller River.

Trikkehistorien ble ikke helt slik hun hadde tenkt.

IS, SODA OG BELGISKE VAFLER

Trikken ble brakt hjem til River, og der sto den klar til å bringes inn i skogen og omformes til å bli til et boblende redcneckbad. Så utviklet historien seg i en annen retning enn River, som kommer fra Amerika, hadde sett for seg.

– I Amerika er de gode på is, milkshake og iskremsoda. Jeg har noen oppskrifter som jeg bruker når jeg lager god, amerikansk is. Mine barn har titt og ofte gode venner med seg hjem, og da serverer vi amerikansk is, milkshake og iskremsoda. Gjengen kaller seg «Belgiske vafler». Det var dem som kom på ideen om å bruke Kardemommeby-trikken som iskrembod i Sundet under Vannvittige dager. De snakket så overbevisende at

jeg lot meg overtale, forteller trikkeeieren.

TRAKK KUNDER

Trikken ble fraktet ned til Sundet og stylet etter alle kunstens regler – og vips var den blitt til en trikkeiskrembod.

– Det var veldig vellykket. Ungene serverte is og iskremsoda og sang og spilte i tillegg, og «Belgiske vafler» var veldig fornøyde. Trikken trakk kunder. Isen var god, ungene var glade og salgsboden var estetisk. Trikken blir nok isbod i framtida, også, sier River.

Og redneckene må nok finne seg et annnet sted å bade.

LES OGSÅ: Fart og spenning

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør (konst.):Vegard Storbråten Øye »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no