26. jan
STJERNER: 85 barn fra barnehagene sør i Nannestad imponerte da Stjernekoret holdt konsert i storsalen Nannestad kommunehus.
 
Små sangstjerner imponerte
85 barn fra barnehagene i sørbygda i Nannestad imponerte en fullsatt sal i Nannestad kommunehus da i Stjernekoret holdt konsert.

Publisert: 04.mai.2018 14:30
Oppdatert: 04.mai.2018 15:06

Konferansier og Stjernekor-general Tom Olsen fra Midtbygda barnehage ønsket velkommen til Stjernekoret 2018.

– Dette er vårens vakreste kulturbegivenhet i storsalen i Nannestad kommunehus, sier Olsen.

19. KONSERT I REKKEN

Nylig ble den 19. konserten avholdt i storsalen.

85 barn fra fem barnehager i sørbygda sto på scenen samtidig og framførte mange sanger de hadde øvet på hver for seg gjennom vinteren.

Barna kom fra Midtbygda, Holter, Kringler-Slattum, Eltonåsen og Prestmosen barnehager.

– Løkka barnehage pleier også å være med, men da de ikke har førskolebarn dette året, kommer de sterkere tilbake senere. Mandag før konserten møttes alle for første gang sammen til en generalprøve, før torsdagens konsert, sier Olsen.

Han forteller at det ifølge historien har vært avholdt Stjernekor-konserter i Nannestad kommune siden 1999. Koristene er barn fra alle kommunens barnehager som skal begynne på skolen til høsten.

– I 2005 ble to nye barnehager åpnet i Nannestad, og dermed ble konserten delt i to i 2006; én for barnehagene nordbygda, og én for de i sørbygda, dette fordi antall barn ble for stort til en felles konsert, forteller Stjernekor-generalen.

KJEMPEAPPLAUS

Etter applausen å dømme, ble den tradisjonelle konserten nok en suksess, og nok en gang en artig opplevelse for store og små.

En fullsatt sal med foresatte, besteforeldre, store og små søsken, satte tydelig stor pris på det de unge koristene framførte.

Som avslutning reiste alle i salen seg sang Norges nasjonalsang sammen med Stjernekoret.

LES OGSÅ: Bygger ny barnehage

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Salberg Rødfoss »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no