20. okt
 
Sofie hoppet på seg både hold og strekk
Åtte år gamle Sofie Dorthea Larsen stortrivdes og hoppa på seg både hold og strekk under årets avslutningskonsert. JESSHEIM

Publisert: 21.aug.2017 12:00
Oppdatert: 21.aug.2017 09:57

– Det er så hyggelig å se at torget igjen er fylt opp. Dette har vært en fantastisk feiring, og jeg føler at hele byen har vært med på Jessheimdagene sa senterleder og leder i arrangementskomiteen, Christin Brandt, før hun ønska Sandra Lyng velkommen opp på scenen.

MANGE PÅ KONSERT

Jessheimdagenes avslutningskonsert er en viktig tradisjon, og det var mange som ønska å få den med seg. Sofie Dorthea Larsen (8) var i aller høyeste grad en av dem, og er nok en av Sandra Lyngs største fans.

– Det var kjempegøy. Jeg hoppa så mye at jeg både fikk hold og strekk, sier Sofie gledestrålende etter konserten.

SKAPTE GOD STEMNING

Artisten skapte god stemning på torget. Hun gikk ned fra scenen for å møte publikum. Det ble både klemmer, high-fives og en liten svingom eller to. Lyng fikk også publikummet nærmere scenen og inviterte dem med på allsang.

MYE SOM SKJEDDE

Det var imidlertid ikke bare konserter de besøkende kunne oppleve under Jessheimdagenes siste helg. På programmet sto alt fra bilens dag til det tradisjonelle barneløpet.

– Tor løp kjempefort, og jeg tror han syntes det var morsomt at det var så mange andre fra barnehagen som også var med i løpet, sier Torni Støvland.

Hun og sønnen Tor Nyjordet (4) hadde hatt en hyggelig dag, og hadde kost seg med is etter et vel gjennomført løp.

INNOM FLERE GANGER

Siden Jessheimdagene arrangeres over en periode på 10 dager kommer folk gjerne innom i flere omganger. Søstrene Anna og Martine Østreng var intet unntak. De hadde fått med seg mye forskjellig under årets folkefest.

– Vi prøvde å by under hittegodsauksjonen, men vi hadde maks to hundre kroner, og det vi bød på ble solgt for rundt to tusen, sier søstrene.

GODT FORNØYD

– Det har gått utrolig fint å arrangere årets jessheimdager. Det har vært et fantastisk publikum som stiller opp, og da er det morsomt å jobbe med arrangementet. Vi opplevde publikumsrekord under Hellbillies konserten, men har også klart å fylle torget på dagtid med besøk fra mange barnefamilier, sier Brandt, som er full av lovord om den fantastiske innsatsen til alle som har bidratt til at årets jessheimdager ble en suksess.

JESSHEIMDAGENE

  • Jessheimdagene 2017 ble arrangert fra den 10–20 august. 
  • I år ble de tradisjonsrike dagene arrangert for 19. gang. 
  • Det var mange populære aktiviteter, og på fredag den 18. august satte Hellbillies ny publikumsrekord. 
  • Jessheimdagene er et familievennlig arrangement, og i tillegg til kveldskonsertene fantes det mange aktiviteter for barnefamilier. 

LES OGSÅ: Jessheimdagene betyr mye jobb og mange flere kunder enn vanlig.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no