17. jul
JAKTEN: TV2 søker nye bønder til neste sesong av «Jakten på kjærligheten».
 
Søker bønder til «Jakten på kjærligheten»
TV 2 søker nye deltakere til neste sesong av «Jakten på kjærligheten». Nå jakter de etter bønder som vil delta fra Øvre Romerike.

Publisert: 15.nov.2017 21:00
Oppdatert: 15.nov.2017 21:21

Programmet der bønder fra Distrikts-Norge får besøk av programleder Katarina Flatland og friere fra det ganske land. Programmet feirer 15 år, og kanalen ønsker at årets sesong skal bli knallgod, men da trenger de hjelp fra distriktene.

– For at den jubileumssesongen skal bli best mulig og flest mulig skal finne kjærligheten, må du der hjemme melde på deg selv eller en bonde som du føler trenger hjelp til å finne en kjæreste. Jeg er i hvert fall mer enn klar til å hjelpe så mange som mulig, sier programleder Katarina Flatland (28).

TV 2 vil at alle slags mulig bønder skal ta sjansen på å søke på «Jakten på Kjærligheten», ikke bare de som tror de passer til konseptet. Flatland lover å hjelpe de som ikke er utadvendte eller vante med dating.

Det går også an å melde på noen andre enn seg selv.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no