20. aug
 
Sommeren er bare helt elektrisk!
FOTOKONKURRANSE: Mia bruker mye tid på trampolinen om sommeren. Det synes.

Publisert: 30.jul.2017 15:00
Oppdatert: 30.jul.2017 15:13

Håret rett til vers! Alle som har lekt på en trampoline vet at da blir man elektrisk ladet. Mia er ikke noe unntak, og da hun på fire år tar tok en liten pause fra hoppingen, hadde mamma Susanne Belle Jørstad kameraet klart.

Bildet ble knallbra, og uttrykker akkurat det barn synes om sommeren: Livet er bare herlig. Samtidig beviser hun at det gjelder å følge med på hva som skjer hvis man skal få gode bilder. Ellers blir slike situasjoner borte for alltid.

Stina Wiker er også av typen som bruker tid på å se rundt seg. Og da dukker de gode motivene opp, som da Albert koser seg i lekepark i Fjerritslev i Danmark. Her har hun valgt et lavt standpunkt, noe som løfter bildet og gjør det mer interessant å se på. Betrakteren blir trukket inn i bildet på en helt annen måte enn om det var tatt fra et vanlig perspektiv. Vi liker dette!

Naturen er en evig kilde til kos, hele året rundt. Bildet til Kjersti Løvås fra toppen Gyrihaugen i Krokskogen, forteller alt man trenger å vite om hva kos handler om. Sol, sommervarme, tur, utsikt og velvære i et fantastisk landskap. Vi er overbeviste om at mange naturgåere kjenner seg igjen i dette bildet, og ønsker at de var akkurat der da det ble tatt.

Neste ukes konkurranse er i svart/hvitt. Vi oppfordrer dere alle til å slå av fargemoduset på kameraet og mobilen, og ta skrittet ut i den fargeløse verden. Den er langt mer spennende enn du kanskje aner.

Lykke til!

FIKK DU MEG DEG DISSE:

Se bildene fra EUBs fotokonkurranse uke 1

Se bildene fra EUBs fotokonkurranse uke 2

Se bildene fra EUBs fotokonkurranse uke 3

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no