16. jul
KJERKEKRETSEN. Gamle Kjerkekretsen skol, som nå bærer navnet Fremtidssmia, skal være arena for blomstrende kultur de nærmeste ukene.
 
Sommerkultur i Fremtidssmia
HURDAL. Fremtidssmia i Hurdal varter i sommer opp med et bredt kulturtilbud.

Publisert: 01.jun.2016 09:38
Oppdatert: 27.jan.2017 14:14

Først ut er vårkonsert med The Bumblebees. Bumblebees har erfarne musikere i stallen, men dette er deres første konsert. Den vil være inspirert av våren, naturen og livet i Hurdal.

2. juni skal Kåre Landfald holde foredrag om kommunikasjon og selvinnsikt. Enkle og inspirerende øvelser skal bidra til at du får økt selvinnsikt, indre kontakt og konstruktiv kommunikasjon.

Operasanger Kari Lise Høgseth, som bor i Økolandsbyen, inviterer til operakafé 3. juni. Sammen med sopranen Kjerstin Løvdal og pianisten Markus Kvits skal de framføre vakker musikk fra blant annet operaer som Carmen og La Bohème.

Helga 3. til 5. juni er satt av til helgereatreat med Kåre Landfald, grunnlegger av Zen Coaching, på en hytte ved Øyangen. Store spørsmål vil bli stilt, blant annet om hvordan man kan forene frihet med fellesskap og samhørighet? Det vil bli foredrag, samtaler og øvelser, god mat, turer i naturen, badstue og mulighet for bading og kanoturer.

LES OGSÅ: En ny dans for Kjerkekretsen skole

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no