17. aug
SAMMEN: Ingvar Ambjørnsen og Tom Stalsberg gir ut med felles bok.
 
Stalsberg og Ambjørnsen med bok

Publisert: 15.apr.2018 12:00
Oppdatert: 15.apr.2018 16:16

Tom Stalsberg og Ingvar Ambjørnsen slipper en felles bok.

– Ingvar Ambjørnsen og jeg har kastet oss rundt og skrevet bok sammen. Den slippes på Lille Barolo i Sundet og Kreti & Pleti i Jessheim 28. april. Dette er første gang Elling viser sine nye tekster, og det er stort for en Stabbe fra Sagmoen at Ambjørnsen har sluppet meg inn med tekster signert romankarakteren Alfons Jørgensen. Jeg håper folk har tid til et lite Elling-møte, sier Stalsberg.

På bokslippet viser han bilder også, og garanterer både latter og vemod. Stalsberg begynte sin journalistiske karriere i EUB, men har vært fast inventar i Dagbladet i mange år. Han debuterte som lyriker i 1998 med en samling om Manchester United og fulgte i 2009 opp med diktsamlingen The Electric Blue Café – ørretbrev fra undergrunnsvegetasjonen. Ambjørnsen er en av Norges mest folkekjære forfattere, med klassikere som 23-salen, Den siste revejakta, og Hvite niggere bak seg. Han er også skaperen av Elling-figuren.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no