23. jul
ANNONSE: Tirsdag 6. april 1943.
 
Sviktende bassenghygiene - alle får utdelt egen såpesvamp

Publisert: 14.apr.2018 14:00
Oppdatert: 13.apr.2018 14:55

Også i 1993 var det problemer med hygienen i bassenget.

EUB kunne 25. mars 1993 melde følgende:

Synes du det er mye klor i svømmebassenget når du bader? Det kommer av at vannet er møkkete og at kloring foretas automatisk synkront med forurensingen i vannet. Jo mer møkk, jo mer klor.

– Mange slurver nok med hygienen før de hopper i bassenget, sier Lillian Bjørnsen som er bestyrer i bassenget i Eidsvollhallen. – Særlig på kveldstid når det ikke er vakthold i garderobene.

Også kommunelege Hans M. Jonsbu og Terje Sørensen fra kulturkontoret, med hovedansvar for Eidsvollhallen, tror hygienen er for dårlig.

Lillian Bjørnsen understreker at det er satt opp oppslag om grundig såpevask flere steder i hallen, og er dårlig hygiene grunn god nok til å vise gjester bort fra bassenget.

– Alle som løser billett får utdelt en såpesvamp, så de trenger ikke en gang huske såpe selv, sier hun.

ULLENSAKERSKOG FORSVINNER

Utbyggingen av Gardermoen som hovedflyplass vil beslaglegge rundt 700 dekar med høyproduktiv skogsmark, melder EUB 25. mars 1993. Dette utgjør 6 prosent av Ullensaker-skogen, heter det videre.

EIDSVOLD TURN OG ULL/KISA VINNERE

Det ble ingen helt store kamper i innendørsserien i håndball i Eidsvollhallen i går, melder EUB 11. mars 1968. Et par nye avdelingsvinnere ble klare, bl. a Eidsvold Turn i klasse B I. de fikk i går walkover-seier mot Blaker. I klasse damer A vant Ull/Kisa 11-6 over Sørumsand og sikret seg kretsmesterskapet. Ull/Kisa har meldt på sitt damelag i håndballens 1. div. og må nok spille noen harde kvalifiseringskamper før de kommer så langt. Det samme gjelder Strømmen og VITO i herreklassen. I pikeklassen vant Eidsvold Turn en fortjent og morsom seier over Raumnes & Årnes. I herreklassen var det hyggelig at Holter tok poeng mot Romerike Folkehøgskole. Poeng til Holter har vi ventet på lenge.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no