15. des
JUBILEUM. Som en del av klubbens bidrag til feiringen av 100-årsjubileet til Lions Club International arrangerte Lions-klubben på Kløfta konsert med Magnolia Jazzband i Ullensaker kirke. Foto: Ingrid Bakke
 
Svingende jazz i kirken
ULLENSAKER. – Et forventningsfullt publikum satt i kirkebenkene, og de fikk oppleve en fantastisk kveld som det virkelig svingte av.

Publisert: 13.mar.2017 13:03
Oppdatert: 13.mar.2017 13:13

Det forteller Ingrid Bakke, PR-ansvarlig for Lions Club Ullensaker/Kløfta

– De leverte, som de alltid gjør en, kjempeflott konsert. Det ble selvfølgelig stående applaus som nesten ingen ende ville ta, sier Bakke.

Dette var tredje gangen Lions-klubben arrangerte en konsert med Magnolia Jazzband i Ullensaker kirke. Denne gangen hadde de med seg to solister: kantor Wollert Krohn-Hansen, som har spilt sammen med Magnolia mange ganger, og sangeren Anne Marthe Slinning.

– Hun har en flott og kraftfull stemme som passer godt til Magnolia Jazzband. Konserten ble en blanding av New Orleans-jazz, salmer og orgelspill. Gutta i Magnolia imponerte nok en gang med en fin blanding på repertoaret og med et trøkk som går rett inn i hjerteroten og forplanter seg videre i hele kroppen, sier Bakke.

Lions på Kløfta arrangerte konserten som en del av klubbens bidrag til feiringen av 100-årsjubileet til Lions Club International og klubbens eget 35-årsjubileum.

LES OGSÅ: Lions bidrar med 125.000 kroner til nytt lydanlegg i Ullensaker kirke

Følg Eidsvoll Ullensaker Blad på Facebook

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Salberg Rødfoss »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no