16. nov
SUKSESS: – Vi har hatt en rekke oppdrag i forbindelse med Lillehammer-OL. Blant annet har vi pumpet all betongen til hoppbakkene, Håkons Hall og Vikingskipet på Hamar, fortalte Tom Ola Bull til lokalavisen i 1993.
 
T. O. Bull A/S mot nye høyder
Kran- og transportbedriften T. O. Bull A/S på Dal er bokstavelig talt i ferd med å løfte seg mot de store høyder, skriver lokalavisen 1. september 1993

Publisert: 08.sep.2018 17:00
Oppdatert: 08.sep.2018 09:44

I løpet av de to siste årene har firmaet kjøpt opp to konkurrenter - vesentlig som et ledd i satsingen på Gardermoen-utbyggingen.

– Der skal vi være med, sier innehaveren Tom Ola Bull, uten å blunke.

T. O. Bull A/S har vokst fra ingenting i 1970 til å bli blant de største i landet innen sine bransjer.

Fra 0 til 100 på 23 år

I 1970 startet Tom Ola Bull for seg sjøl - med lastebiler og seg sjøl som eneste ansatt. Den første mobilkrana ble innkjøpt i 1977, og fra den tid har firmaet vokst og vokst. I dag har T. O. Bull A/S omlag 35 ansatte som disponerer seks betongpumper, ca. 25 mobilkraner, 7-8 lastebiler og 5-6 lifter. Operasjonsfeltet er hele landet, og virksomheten er i hundre så og si døgnet rundt.

Lillehammer-OL

– Vi har hatt en rekke oppdrag i forbindelse med Lillehammer-OL. Blant annet har vi pumpet all betongen til hoppbakkene, Håkons Hall og Vikingskipet. på Hamar, forteller Bull. Av andre større oppgaver i det siste, nevner han spesielt betongpumpingen til F16-hangarene på Bodø Flystasjon. Oljevirksomheten i Nordsjøen er heller ikke noe ukjent felt for T. O. Bull.

– Flinke medarbeidere bidrar til å holde farten oppe, men jeg skulle gjerne sett vi hadde en bedre inntjening. Årsomsetningen på ca. 35 millioner kroner spises langt på veg opp av utgiftene. Vi skulle gjerne ha fått igjen mer til investeringer, sier T. O. Bull.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør (konst.):Vegard Storbråten Øye »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no