23. apr
JUBEL: Da Rein Alexander tro til responderte publikum spontant med jubel og applaus.
 
Tårer og trampeklapp til «O helga natt»
Rein Alexander og Anita Skorgan sørget for julestemning, gåsehud og klump i halsen for en fullsatt Ullensaker kirke torsdag.

Publisert: 15.des.2017 11:00
Oppdatert: 15.des.2017 11:03

Kirken er mørklagt og fullsatt. En vakker stemme høres fra det fjerne. Inn kommer to levende lys, båret av den store stemmen Rein Alexander, og hele Norges Anita Skorgan. Da var tonen satt, for deres julekonsert «Deilig er jorden».

Med seg hadde de fått de erfarne musikerne Håkon Iversen, Eirik Tovsrud Knutsen og Halgrim Bratberg som sørget for et variert og vakkert akkompagnement. Publikum ble tatt med på en reise gjennom jul i både inn- og utland, før og nå. Her ble det alt fra klassiske norske julesanger til mer eksperimentelle og nye låter.

Da Rein Alexander tro til med sin operastemme responderte publikum spontant med jubel og stående applaus. Konserten nådde sitt absolutte høydepunkt da Rein serverte en mektig versjon av klassikeren «O helga natt». Kirketaket var i ferd med å løfte seg, i takt med at mange måtte tørke en tåre. Når da hele kirken avsluttet stående med «Deilig er jorden» var et verdig punktum satt og julestemningen sikret.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no