21. jul
PRISVINNER. Tom Charles Haugen er tildelt Nannestad kommunes frivillighetspris for 2016.
 
Tom hedres for sin frivillige innsats
NANNESTAD. Tom Charles Haugen tildeles Nannestad kommunes frivillighetspris for 2016.

Publisert: 01.feb.2017 11:02
Oppdatert: 01.mar.2017 11:08

Oppvekst- og kulturutvalget i Nannestad har besluttet at Tom Haugen tildeles Frivillighetsprisen for 2016. Onsdag kveld mottar han prisen av ordfører Hans Thue når Nannestad kommune arrangerer frivillighetsforum i kommunestyresalen i Nannestad kommunehus.

- Det var en stor overraskelse da jeg fikk vite at jeg er tildelt Frivillighetsprisen. Det er rørende. Jeg visste ikke at jeg var kandidat, sier Haugen.

Han har i en rekke år engasjert seg i frivillig arbeid på mange forskjellige områder.

- Jeg startet blant annet Fritidsklubben i Maura, sammen med Johan Ludvig Johansen i 1977. Da holdt vi til i Bjerke Velhus. Da velhuset brant i 1984 flyttet klubben til Nannestad Meieri, deretter til Granåsgården, og i 1995 til Eker skole, hvor den er også i dag. Jeg avsluttet mitt engasjement der i 2004, sier Haugen.

Han jobber som lærer ved Nannestad ungdomsskole, noe han har gjort i 20 år, og er for tida på Nuskos.

- Tom Haugen får prisen for sitt mangeårige frivillige arbeid på mange arenaer i bygda, både innen organisert frivillighet og spesielt innen den uorganiserte frivilligheten. Han har spilt i flere forestillinger i Nannestad Amatørteater, og har også vært aktiv i Bjørsokt'n Showteam. Han arrangerer quiz i bygda til glede for mange og hans Facebook-sider med Nannestad-Nytt er lest av svært mange, sier Karl Henrik Laache, leder for oppvekst- og kulturutvalget i Nannestad.

Han viser også til at Haugen i mange har år vært tilknyttet Nannestad ungdomsskole og fritidsklubben, og at han har stor betydning for ungdom i bygda.

- Han er en person ungdom kan gå til hvis det er noe. Han er en ekte frivillig som uten tanke på egennytte er aktiv i lokalsamfunnet og bidrar der han kan, sier Laache.

LES OGSÅ: Hedret av Akershus idrettskrets: Roar Johansen fra Åsen IL fikk frivillighetsprisen

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no