15. des
EN, OG TO, OG SÅNN!. Danserne som stilte på audition til musikalen Cats i Ullensaker kulturhus fikk instruksjon av den kjente koreografen Christer Tornell. Nå er han igjen på jakt etter talenter som vil være med på noe stort, denne gangen til The Wiz som settes opp i januar 2018. Arkivfoto: Hege Høst
 
Tornell søker dansere
JESSHEIM. Store oppsettinger er blitt en vane.

Publisert: 03.mai.2017 06:00
Oppdatert: 02.mai.2017 15:14

Etter kjempesuksessene med Cats og Addams Family, er det på’n igjen for Ullensaker Teater og Ullensaker Kulturhus. Nå søker de dansere, sangere og skuespillere til musikalen The Wiz som skal ha Norgespremiere 18. januar 2018. Audition går helgen 12.–14. mai. Ensemblet teller rundt 30 personer.

– Her blir det høyt tempo og handlingen drives fram av soulinspirert musikk, heftig dans, sang, fargerike kostymer og unike kulisser. Musikalen vil bli modernisert, men Dorothy, Fugleskremselet, Tinnmannen, Den feige løven og Trollmannen er selvsagt med, sier kulturhusleder John Jørgen Støa.

TORNELL ER MED

Koreograf Christer Tornell har fått frie hender til å oppjustere handlingen til dagens Norge. Han gjorde en kjempejobb med oppsettingene Cats og Addams family, og det er ingen grunn til å tro at det blir annerledes denne gangen.

Under ledelse av Per Ottar Gjerstad blir det levende musikk, og deler av The Real Choir blir musikalens kor.

– Som dere forstår – her ligger alt til rette for nok en stor musikalopplevelse, påpeker Støa.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Salberg Rødfoss »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no