18. jul
 
Nytt konsertkonsept trakk fullt hus
EIDSVOLL VERK. Når ildsjel og musiker Vidar Pettersen får en god idé – ja, så er han vanskelig å stoppe. Det var alle gjestene på Kafé Standpunkt lørdag ettermiddag veldig glade for.

Publisert: 24.apr.2017 06:00
Oppdatert: 23.apr.2017 22:05

Våraktivitetene er i gang rundt Eidsvollsbygningen, og besøkende strømmet til når kafeen og Pettersen bød på gratis konsertopplevelse med visesanger Birgit Brinck.

AVSLAPPET VÅRSTEMNING

Det ble en rolig og intim atmosfære når Brinck med sin gitar, formidlet et bredt repertoar med låter fra artister som Bob Dylan og Cornelis, Vreeswijk til vår alles kjære Alf Prøysen.

Kafeen bød på forfriskninger, og ikke minst en deilig hjemmelaget gulasjsuppe, og rammen for en god konsertopplevelse var satt.

– Dette ble akkurat sånn nedpå og trivelig atmosfære som jeg håpet på. Jeg var utrolig spent på hvor mange som ville komme, om noen i det hele tatt, så det var virkelig hyggelig at det kom så mange hit i dag, sier en fornøyd Pettersen.

NYTT KONSEPT

Dette var første konsert i starten på det nye konsert-konseptet han har tatt initiativ til å sette i gang med, i samarbeid med Eidsvoll 1814, og markedsansvarlig Astrid Galstad kunne ikke vært mer fornøyd med å få en så dreven musikals arrangør som Pettersen med på laget

– Dette er bare helt topp for oss. Vi har her i kafeen et flott lokale for å ha slike musikalske tilstelninger, og når Vidar tar seg av den musikalske delen så vet vi at det blir kjempebra. Det at arrangementet er gratis gjør også at terskelen blir lav for folk til å ta turen, sier Galstad.

Istedenfor billettpris var det heller frivillig å legge et bidrag i hatten til artisten, som hadde tatt turen fra Skarnes der hun til daglig er sangpedagog ved siden av sin frilansmusikertilværelse.

– Det var utrolig hyggelig å spille for dette publikummet her i Eidsvoll, og rammen for å holde konsert med så vakre omgivelser som dere har her, kunne jo bare ikke vært bedre, sier Brinck.

STORKOSTE SEG PÅ KONSERT

Venninnene Eva Bjørge og Bente Blakkisrud fra Eidsvoll var blant dem som tok turen til Kafe Standpunkt lørdag ettermiddag.

– Dette var en helt nydelig konsertopplevelse. Det som er veldig fint med dette stedet er at det er helt greit å også ta turen hit alene. Man må ikke ha med seg noen for å titte innom her en ettermiddag, og det tenkte vi på at er en veldig positiv ting, sier de.

Neste musikalske sprell fra Pettersen og Eidsvoll 1814, blir den 21. mai. Da det skal arrangeres «Vårslipp i parken», og publikum oppfordres til å ta med seg campingstolen og piknikkurv.

– Da blir det program for hele familien, sang og poesi, og om været ikke er på vår side så tar vi med oss pleddene og setter oss inn, sier Astrid Galstad.

LES OGSÅ: - Det viktigste er at bildene har mening

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no