18. jul
Tre alvorlig skadet i kollisjon ved Dal, 4. mars 1968: De to bilene som var implisert i kollisjonen på riksveg 176 natt til søndag ble påført omfattende skader. Vogna det gikk hardest utover, den hvor de to unge damene satt i - som kan sees med inntrykket side, blir betegnet som totalt vrak, meldte Eidsvold Blad 4. mars 1968
 
Tilbakeblikk: Trangt på Stensby Sjukehus
Bad og korridor måtte brukes som sykeværelser, meldte avisen i 1968.

Publisert: 10.mar.2018 17:00
Oppdatert: 09.mar.2018 13:15

«I løpet av de tre-fire siste dagene i siste uke ble det brakt inn til Stensby Sjukehus ikke mindre enn 12 personer som var blitt så meget skadet i trafikken at de måtte legges inn. Dette førte til at det skortet på sengeplasser ved sykehuset.

– For at vi kunne ta imot alle pasientene, ble vi nødt til å ta i bruk både badet og korridoren og skrive ut noen få andre, forteller overlege Edv. Eliassen ved kirurgisk avdeling ved Stensby Sjukehus til Eidsvold Blad. I tillegg til dem som ble skadet i trafikken - vesentlig på E-6, kom det også inn folk som hadde pådratt seg skader på skiturer - foruten pasienter som trenger sykehusopphold som følge av andre sykdommer.

– Vi tar gjerne imot mennesker som trenger hjelp og vi strekker oss derfor så langt som mulig, sier overlege Eliassen som benytter anledningen til å minne om Stensby Sjukehus berettigelse. – De siste dagers mange trafikkulykker har blant annet vist hvor nødvendig det er med et godt utbygget distriktssykehus i Eidsvoll, sier Eliassen.

LES OGSÅ: Bussene går stappfulle hver dag - det er i publikums interesse å bremse på disse reiser

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no