17. jul
 
Ullensaker kulturskole fyller 50 år. Feirer med forestilling
JESSHEIM. Jubileumsforestilling for kulturskolen.

Publisert: 16.jun.2017 11:00
Oppdatert: 13.jun.2017 15:18

Ullensaker kulturskole ble startet i 1967 som en av de aller første musikkskolene i landet, og den aller første på Romerike. Nå feirer den sitt 50-årsjubileum med en stor jubileumsforestilling i kulturhusets store sal, søndag 18. juni.

200 elever involvert

Om lag 200 elever er involvert. Mer enn 100 dansere deltar i ulike innslag og noen til livemusikk av kulturskolens eget orkester og band. Orkesteret består av strykere, blåsere, gitarister og pianister. Disse har i lengre tid øvd og forberedt seg til den store forestillingen. Flere av innslagene har med korgrupper og sangsolister i samarbeid med band, orkester og dans. Skolen har også lagd en egen jubileumslåt som vil bli framført, i tillegg til flere andre innslag.

- STOLTE

Kulturskolen har gjennom årene fostret en god del musikere som enten har gjort musikken til en levevei eller som bruker musikken aktivt som amatørmusikere.

– Vi er spesielt stolte av å kunne presentere to musikere som har gjort en stor karriere med sin musikk og som startet som elever i musikkskolen; Ingrid Berg Mehus (fiolin) og Jarle Vespestad (slagverk). De skal framføre musikk sin i samarbeid med musikere fra kulturskolen, sier kulturskolelærer Elisabeth Grung.

LES OGSÅ: Feiret Jessheim by med musikk

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no