22. jul
FLINKE. De unge skuespillerne var utrolig flinke. Her er de velkjente karakterene Anna og Christoffer.
 
Ullensaker Show Choir fylte Kong Rakne med herlig underholdning
JESSHEIM. Over 40 barn bidro til en opplevelse lørdag ettermiddag.

Publisert: 03.mai.2016 11:04
Oppdatert: 27.jan.2017 14:09

For da var Kong Rakne salen på Ullensaker Kulturhus stappfull av Frost-entusiaster. Enkelte hadde også kledd seg ut som sine favorittkarakterer.

DISNEYFAVORITT

Det er kanskje ikke alle som har fått med seg Disney-filmen Frost. Eller «Frozen», som er originaltittelen. Filmen ble utgitt i 2013, og handler om to unge prinsesser som blir foreldreløse. Den ene søsteren har magiske evner, som har blitt holdt skjult. Da denne hemmeligheten ser dagens lys, blir prinsessen fryst ute av samfunnet. Men den andre prinsessen gir ikke opp søsteren sin så lett.

Filmen ble er suksess, og mange har gått helt av skaftet når det gjelder filmen, historien og karakterene.

DYKTIGE BARN

Det var over 40 barn med i forestillingen, som først ble vist i Nannestad. I alderen fem til 17 år. Forestillingen varte i to timer, og den tiden gikk fort. Ungene leverte på alle plan. Det var sang og skuespill i skjønn harmoni og man ble fort revet med. Sangene var godt kjent for publikum, og de hengte seg på.

VELDIG MORO

Maria Hogner og Eirik Smedrig var to av skuespillerne. Maria er med i Ullensaker Show Choir, mens Eirik fikk være med på forestillingen etter at han gikk videre fra audition.

- Det har vært veldig moro å jobbe med denne forestillingen, og jeg liker kombinasjonen av sang og skuespill, sier Eirik.

- Det er det jeg syns er morsomt også. I tillegg er det et skikkelig godt miljø her, og det sosiale er kjempeviktig om man skal bli god, sier Maria som har en drøm om å bli skuespiller.

ULLENSAKER SHOW CHOIR

I Ullensaker Show Choir setter de fokus på sangglede og formidling.

- Vi vil at barna skal ha et trygt og godt fritidstilbud der alle blir sett og hørt. Dans, bevegelse og formidling er en stor del av det vi jobber med sammen med sangen, sier Adèle Marie Moe som hadde ansvaret for forestillingen, sammen med datteren Amalie Marie.

LES OGSÅ: Kulturbanken er viktig å ta vare på. Her er det lavterskel

FINT BUDSKAP

Hvorfor valget falt på Frost som forestilling var ikke et vanskelig spørsmål.

- Det er Disneys mest populære film gjennom alle tider og musikken er veldig fin. I tillegg har filmen mange skjulte budskap som det er viktig å fokusere på. Blant annet dette med gode og dårlige hemmeligheter, vennskap, kampen mellom det gode og det onde. Og at ting ikke alltid er som det ser ut på overflaten, sier Adele.

UTROLIG FORNØYDE

- Jeg er så stolt av den kjempeflotte gjengen. Vi har blitt utrolig glad i dem, og håper mange av de vil bli med oss videre på nye eventyr, legger hun til.

Adèle forteller at ikke bare har ungdommene stått for underholdningen, men også mye av arbeidet bak.

- De har stått på skikkelig. Kostymer og kulisser har barna og foreldrene stått for selv. Det er kjempeimponerende. Derfor er vi godt fornøyd med over 700 billetter solgt her på Jessheim, og 300 billetter ble solgt da vi hadde forestillingen i Nannestad, avslutter hun.

LES OGSÅ: En nydelig forestilling fra start til slutt

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no