17. jun
TRYKK. I halvannet år har Øyvind Mo Larsen jobbet med trykkene han nå stiller ut. Foto: Tom Gustavsen
 
Utstilling og konsert i kulturbanken
JESSHEIM. How high can you Lo-Fi?

Publisert: 02.mar.2017 20:13
Oppdatert: 04.mar.2017 21:11

Journalist, musiker og bildekunstner Øyvind Mo Larsen forsøker å finne ut hva som skjer i skjæringspunktet mellom musikk, noen skrevne ord og bilder spikket ut av et levd liv på Romerike. I halvannet år har han brukt kvelder og netter i det mer eller mindre berømte veikrysset der musikk har møtt sangtekster og blitt til visuelle trykk i glass, ramme, alvor og spøk.

– Summen er blitt snaut 50 trykk, hvert av dem laget manuelt med skjæreverktøy, kjevle av tre, en gammel spiseskje, bannskap, latter, alvor, Thåstrøm, melk, Iggy Pop og entusiasme, sier Mo Larsen som 18. mars stiller ut i Kulturbanken Kreti & Pleti.

LO-FI VOODOO

Senere samme dag og sted spiller bandet Lo-Fi Voodoo. I bagasjen har de enda flere egne sanger og en musikalsk motor som er i ferd med å finjusteres. Men det garanteres fortsatt rusk i forgasseren og rust i sangstemmene. Bandet tar på seg pentøyet og lover å kjøre med håndbrekket av.

Musikalsk er Lo-Fi Voodoo på vei videre inn i verdens beste 70-tall. Da håret var langt, buksene korte og verden gikk med platåsko. Selv sier bandet at det litt vanskelig å sette ord på hvilket musikalske landskap de tilhører.

LES OGSÅ: Pusset opp av ildsjeler til ny kulturaktivitet

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no