19. jul
SWING: Det kommer garantert til å swinge på Fløygir når Feiring Jubel & Vassarv, sammen med sine gjester, Jazzkorpsensemblet, finner fram notene.
foto: Jøran Kristensen
 
Vassarv med gjester spiller på hjemmebane
Det kommer garantert til å svinge noe voldsomt på Fløygir førstkommende fredag når bygdas eget jubelband med inviterte gjester, Jazzkorpsensemblet, finner fram notene.

Publisert: 26.okt.2017 11:00
Oppdatert: 24.okt.2017 13:47

Feirings eget Jubel & Vassarv er velkjent for de fleste, men gjestene, Jazzkorpsensemblet, er ikke fullt så kjent. Dermed er det mulig å gjøre et nytt, musikalsk bekjentskap på fredagens Musikkafé.

LEDES AV DAVID HVEEM

Jazzkorpsensemblets leder bør dog være kjent for mange. Det er vassarvens tidligere instruktør, David Hveem.

Ensemblet har sitt utspring blant studenter ved Norges musikkhøgskole, og bandet har inspirasjonskilder fra mange av jazzens sentrale aktører. Det nevnes blant annet Charles Mingus, Team Hegdal og Per Zanussi. Bandet har deltatt årets Oslo Jazzfestival, og det har etter sigende høstet stående ovasjoner på utestedet Herr Nilsen.

Det er like før bandet er på vei inn i studio, men først tilbyr de eidsvollingene en aldri så liten sniklytt.

JUBLET SEG GJENNOM MANGE ÅR

Vassarv har jublet seg gjennom mange år – og nå jubler de seg videre.

Bandet er kjent for mange, både gjennom sine årlige konserter på Kafé Henrik i Sundet og for de mange gjester i brylluper og på fester hvor de spiller.

Storbandet spiller storbandswing med kjente låter hentet fra blant annet Ella Fitzgerald, Frank Sinatra og Nat King Coles repertoar. Vanligvis ledes vassarv av Per Inge Høyberg, men denne kvelden tar den gamle lederen, David Hveem, over dirigentpinnen. Arrangementet er et samarbeid mellom Feiring Jubel & Vassarv og kulturavdelingen i Feiringregjeringa. De lover en god tur på minnenes aveny for både musikere, dirigent og publikum.

«Feiringregjeringa stiller med åpen kafé med serveringsrettigheter, slik at alt ligger til rette for en svært hyggelig musikalsk fredagsreise» heter det i invitasjonen.

LES OGSÅ: Swing og jazz i Kafe Henrik

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no