26. apr
BEL AIR CONVERTIBLE. Tor Kjelsbøl fra Styri med sin flotte og originale 1956 Chevrolet Bel Air Convertible. Selv bedyrer han at bilen ikke bruker mer en 1.2 liter på mila.
 
Vellykket veteranbiltreff
Sjelden har vel været vært bedre enn da veteranbilfolket fra hele Østlandet viste fram bilene sine i parken ved Riksbygningen.

Publisert: 17.aug.2010 12:23
Oppdatert: 26.jan.2017 13:35

– Her er det over hundre veteranbiler og sikkert 4-500 mennesker sier lederen i Eidsvoll Am-Car klubb, Gunnar Olsen.

- Bedre ramme rundt arrangementet kunne vi ikke få, med det fine været og den gode stemningen som råder her i parken i dag. Selv om de fleste av bilene er fra USA, vil jeg presisere at dette er et arrangement for alle gammelbilentusiaster, ikke bare AmCar, som noen later til å tro, fortsetter han.

SUKSESS
– Vanligvis er det Romerike Gammelbilklubb som arrangerer dette treffet, men de gjennomførte det årvisse Romeriksløpet under Jessheimdagene i år, så da spurte de oss i Eidsvoll AmCar om vi kunne arrangere treffet i år. Selvfølgelig gjorde vi det, og med tanke på hvilken suksess dette har vært, er vi i dag veldig fornøyd med avviklingen, avslutter Olsen.

– Det så litt grått ut på morgenen i dag, men bedre enn det vi har nå kunne vi bare drømme om, sier Tor Kjeldsbøl fra Styri. Han tok med seg sin flotte 1956 Chevrolet Bel Air Convertible til parken, og synes han ser utrolig mange fine biler her i dag.

– Bilen blir kun brukt i solskinn, og den bruker absolutt ikke mer enn ca. 1.2 liter på mila, forteller Kjeldsbøl videre. Med tanke på den sommeren vi har hatt til nå, er nok ikke bensinbudsjettet til Kjeldsbøls bil den største budsjettposten.

 

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no