19. jan
VELKOMMEN: Kultursjef i Ullensaker, Jon Henrik Solhei, ønsker forsvarsveteraner velkommen til markering på Trandum. Arkivfoto
 
Veteranmarkering under Panserfest
– På programmet står blant annet orientering om veteranplanen i Gardermoregionen, historien om Trandum leir og videre ambisjoner, sier kultursjef i Ullensaker, Jon Henrik Solhei.

Publisert: 02.aug.2018 14:00
Oppdatert: 01.aug.2018 14:12

Kommunene i Gardermoregionen og Stiftelsen Trandum arrangerer markering for veteraner som har deltatt i utenlandstjeneste for forsvaret. Markeringen avholdes 17. august, under Panserfest 2018 på Trandum leir.

På programmet står blant annet orientering om veteranplanen i Gardermoregionen

– Det er første gang det utarbeides en veteranplan i vår region, og kommunene i Gardermoregionen har nå gått sammen om å utarbeide en felles plan. Planforslaget blir presentert på denne markeringen, og det vil være mulighet for alle å si sin mening om det som er presentert, sier Solhei.

Det blir i tillegg orientering om historien til Trandum leir og videre ambisjoner, Ullensakers ordfører ønsker veteranene velkommen, det blir grilling og konsert med Underholdningsvogna.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Salberg Rødfoss »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no