18. jul
Gleder seg: Kameratene Amund Sandholt og Frank Berg Gustavsen gleder seg til Jeff Porter kommer med solokonsert til Minne Gårdskafé lørdag 30. september. – Det blir hans siste på Norgesturneen i år og den eneste på Østlandet, sier Frank Berg Gustavsen.
 
Via en Messenger-chat på Facebook klarte Frank Berg Gustavsen å kapre selveste Jeff Porter
Kompisene Amund Sandholt og Frank Berg Gustavsen slår på stortromma og har booket Jeff Porter til Minne Gårdskafé.

Publisert: 24.sep.2017 18:00
Oppdatert: 24.sep.2017 12:01

Via en Messenger-chat på Facebook klarte Frank Berg Gustavsen å kapre selveste Jeff Porter – blant annet kjent som ledende gitarist i bandet The Rainmakers – til solokonsert på Minne Gårdskafé lørdag 30. september.

– Det begynte med at jeg spurte om konsertdatoer og hvor han skulle. Etter hvert ble vi enige om at han skulle spille her også, smiler Frank Berg Gustavsen.

Han og kameraten Amund Sandholt kikker utover Minne Gårdskafé. Om én uke står Jeff Porter i begivenhetenes sentrum i konsertlokalet. Sandholt og Berg Gustavsen gleder seg uhemmet. Spesielt sistnevnte er blodfan av artisten som nå er ute på sin første Norgesturne og som ga ut platen Even With The Wind i fjor. Denne fikk strålende kritikker overalt.

– Konserten på Minnesund blir hans siste og eneste på Østlandet i år. Vi er naturligvis litt stolte over å ha fått til det, sier Berg Gustavsen.

For første gang

Frank Berg Gustavsen har ikke lang erfaring som konsertarrangør. Dager før konserten finner sted innrømmer han at det er spennende.

– Det er første gang jeg gjør noe slikt, og vi håper naturligvis på fullt hus. Det hadde vært fantastisk, sier Frank. Amund Sandholt nikker. Han driver Minne Gårdskafé.

– Det er plass til 50–60 stykker her, og vi håper naturligvis på fullt hus. Det er ikke for mange slike arenaer å treffes på i Eidsvoll. Derfor er det ekstra fint med trøkk og mye folk når det skjer noe, sier Sandholt.

På herreavdelingen

Tirsdag var Jeff Porter gjest på Herreavdelingen på NRK P1 med Finn Bjelke som programleder. Til Minnesund kommer han fra nest siste turnékonsertsted i Odda. Porter og The Rainmakers ble faktisk hentet over for å spille under Jo Nesbøs siste boklansering med Tørst. Det er med andre ord mange som har Porter som én av sine virkelige favoritter.

– På Minnesund kommer han helt sikkert til å spille noe fra The Rainmakers, noe fra sin egen solokarriere og noe fra andre kjente artister. Vi regner med at konserten vil vare rundt to timer, sier Frank Berg Gustavsen. De anbefaler alle som vil få med seg den minneverdige konserten om å kjøpe billett på forhånd.

Fakta Jeff Porter

  • Gitarist i The Rainmakers, storyteller, vokalist, pianist og låtskriver.
  • Er ute på Norgesturne.
  • Landet i Norge etter en liten runde i England. Der var blant annet London-konserten utsolgt.
  • I Norge spiller han i Skjolden, Steinkjer, Inderøy, Brekstad, Trondheim, Bergen, Odda – og Minnesund.
  • Velkjent artist som mange nok vil komme for å høre på.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no