20. jun
KORPSFEST: Søndre Eidsvoll Skolekorps deltok på Landsfestivalen i Bergen sammen med 8000 andre korpsmusikere.
 
Viste seg fram i buekorpsenes hjemland
Søndre Eidsvoll Skolekorps har vært på Landsfestivalen for korps i Bergen, sammen med 260 korps og 8000 andre korpsdeltakere.

Publisert: 05.jul.2018 09:00
Oppdatert: 04.jul.2018 12:01

– Når Norges Musikkorps Forbund (NMF) fyller 100 år, feires det med en rekke store arrangementer landet over. Landsfestivalen i Bergen er det største arrangementet i jubileumsåret. Søndre Eidsvoll Skolekorps ville selvsagt være med på dette, sier korpsleder John Kåre Sørgården.

Festivalen inneholdt konserter og underholdning på Torgallmenningen, musikerfest på Bergenshus, verdens største tromme på Festplassen, NM skolekorps i Grieghallen, NM korpsdrill, gardekonsert, nattkonserter og mye mer.

LES MER: Sjarmørstuntet virket

– Vi hadde en fantastisk tur med mange flotte opplevelser for våre musikanter. Vi hadde spilling på toppen av Fløyen. Korpset viste seg frem i byen og fikk stor oppmerksomhet. Vi liker å vise frem korpset og grunnlovsbygda vi kommer fra. Treff med Ole Edvard Antonsen fikk vi også med oss, sier korpslederen.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no