16. jun
SAMLER SEG. Ull/Kisa-spillerne fant raskt ut av oppstillingen for årets lagbilde. Nå er det viktig at de også er klare til å levere fra start i 1. divisjon.
 
Ny start for Ull/Kisa
LEDER. Denne helgen kan du i EUB lese om et Ull/Kisa-lag som vil sette en stopper for de siste årenes dårlige sesongstarter i 1. divisjon.

Publisert: 02.apr.2017 06:30
Oppdatert: 01.apr.2017 18:10

Jessheim-klubben hadde en jubeldebut på fotballens nest øverste nivå i 2012, der laget ledet serien etter ti kamper og var nære et sensasjonelt opprykk ved sesongens slutt. I åpningsmånedene de senere årene har Kisa i stedet spilt seg rett til bunns på 1. divisjonstabellen, hvor de så har kjempet i nedrykkssumpen til siste spark.

Før årets sesong er både trener Vegard Skogheim og kaptein Truls Jørstad opptatt av at laget ikke skal bli jagende der nede igjen. For i garderoben vil positive opplevelser gi selvtillit for nye prestasjoner på banen. Og gode resultater gir bedre forutsetninger til å utvikle klubben fra kontorene. Det er heller ingen tvil om at engasjementet utenfra avhenger av medgang.

Den forrige supporterklubben rundt Ull/Kisa ble opprettet i ly av den suksessfulle 2012-sesongen, men ble lagt ned etter kun et par års drift. Da hadde oppslutningen forsvunnet i takt med resultatene. Dagen før avspark i 1. divisjon er det «Kick off» for den nyetablerte supporterklubben 1894 Jessheim i kulturbanken Kreti & Pleti. Engasjementet i supporterklubben er gryende, optimismen på vegne av fotballklubben det samme.

Til søndagens seriepremiere på Jessheim stadion stiller supporterklubben med et ferskt kamprop som skal urframføres i pausen. For at dette skal bre om seg i tiden som kommer er det avgjørende at også spillerne denne gangen er klare for en ny start. Vi ønsker lykke til!

LES OGSÅ: Lærerik samling for Eidsvold Turns Sara Bræk og Ull/Kisas Åste Sundby og Thale Listerud

LES OGSÅ: Ull/Kisa flyr høyt til seriestart

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no