19. jan
ALFA ROMEO: Fra Alfa Romeo-treffet i juli. Arkivfoto: Eivind Garberg Bjerke
 
Alfa Romeo og MDG
I EUB den 9. juli hadde avisen en reportasje om det årlige Alfa Romeo treffet hvor 88 Romeoer kjørte rundt i Eidsvoll med avslutning på Minne gård.

Publisert: 16.jul.2019 10:00
Oppdatert: 15.jul.2019 13:36

Jeg bivånet selv ekvipasjen på Råholt og frydet meg over å se så mange flotte italienere på rekke og rad. Biler som bruker fossilt brennstoff av både bensin og diesel og som ikke nøyer seg med noen få desiliter på mila.

Flott at lokale eidsvollinger med Amund Sandholt og Jon Wenger har fått i stand et slikt Alfa Romeo-treff- også for å ta vare på gamle slitere. Jeg er selv begeistret over gamle kjøretøyer og bruk av dem.

Så lang alt flott, men at MDG også syns dette er flott er merkelig. Utad er de jo sterkt imot alt som går på fossilt brennstoff og her er de med på å kjøre rundt for å vise seg frem og til ingen nytte, bare for å slippe ut skadelige stoffer som de selv hevder.

Hvor kommer så MDG inn i dette bildet? Jo, Amund Sandholt som har vært en ildsjel for å lage til dette treffet er i dag MDGs vararepresentant til kommunestyret i Eidsvoll og har møtt flere ganger. Dette viser vel noe av deres dobbeltmoral, andre skal tenke miljø mens de selv gjør hva som passer dem.

FrP er fremdeles bilistenes parti. Vi vil ha enda flere og bedre veger slik at bilene kan komme fortere og sikrere frem, slippe å stå i kø og forurense. Nå krever vi også bomfrie sideveger langs nybygde veier. Det er ikke alle gamle kjøretøyer som er bygd for fartskjøring og trives best på sideveier med fossilt brennstoff.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Salberg Rødfoss »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no