19. jul
 
Asylsøkere og innvandring
Takket være Fremskrittspartiet i regjering har Norge i dag den strengeste innvandringspolitikken noensinne.

Publisert: 28.aug.2017 14:00
Oppdatert: 25.aug.2017 12:56

Vi har i friskt minne signalene som gikk ut herfra når blant andre Arbeiderpartiets Jonas Gahr Støre gikk ut med at Norge ville ta inn 10.000 asylsøkere/flyktninger. Det strømmet på med asylsøkere, de fleste ubegrunnede. Vi har returnert rekordmange, cirka 8000 i 2016, men ennå er det mange igjen som ikke skal være her.

Fremskrittspartiet mener at vi ennå kan stramme mere til, blant annet at grunnløse asylsøkere skal pågripes og fengsles frem til de skal returneres. Inntil 15. mai i år hadde Norge skipet Siem Pilot i Middelhavet for å «redde» personer som skulle ta seg over havet. Nå er dette skipet byttet ut med Olympic Commander som skal fortsette denne redningen. Det er også andre skip i området som driver den samme trafikken, blant annet Redd Barnas skip Vos Hestina.

Som vi nå i flere måneder har sett, kommer det bilder av overfylte båter med bare folk fra Afrika. Vi har lest om utrolige beretninger fra mannskaper på noen «redningsskip». Blant annet fra en som naturlig nok vil være anonym. Han beretter blant annet: «En gang overtok vi en båt med folk i god stand – ti minutter fra kysten av Libya». En gang ble en engelsk kulturtolk byttet ut med en eritreisk-italiensk unggutt, og hva skjer etter to dager? Han beretter: «Vi støter på en båt med eritreere og det var redningsbåtens teamleder som ga kapteinen båtens eksakte posisjon».

Det er ikke bare denne mannen som beretter utrolige historier om denne «redningen». Vi hører stadig at det nesten er blitt en prestisje i å «redde» flest mulig, og å komme seg så nære blant annet Libya som mulig. Dette vet selvfølgelig menneskesmuglerne veldig godt. Sender overfylte båter i retning Italia og vet at de fleste vil bli tatt opp av «redningsbåtene».

Fremskrittspartiet mener at dette ikke skal være billetten til Europa. Hva blir situasjonen med en ny sosialistisk regjering med kanskje støtte av Krfs Knut Hareide? I dag stemmer Ap ned regjeringsforslag om innstramminger.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no