26. apr
SUKSESS. På rekke og rad ligger de, bilforhandlerne i bilbyen på Jessheim. Det mener de er en av årsakene til deres totale suksess.
 
Bilbysuksess
LEDER. Selv om det heter Jessheim næringspark, er «Bilbyen» det som kommer til å henge ved området. Bilforhandlerne har funnet sin plass ved siden av hverandre i det som har blitt til «Bilbyen».

Publisert: 13.mar.2017 10:45
Oppdatert: 13.mar.2017 11:37

Selv om det heter Jessheim næringspark, er «Bilbyen» det som kommer til å henge ved området. Bilforhandlerne har funnet sin plass ved siden av hverandre i det som har blitt til «Bilbyen».

Bilbyen er en suksess for bilforhandlerne. At konkurrentene er i nabobygget anser de som en fordel. Dersom en kjøper ikke finner den bilen han eller hun ønsker hos et bilfirma, kan man bare gå videre. Det betyr at kundene får et forhold til området, noe som er viktig ut fra et markedsaspekt. Firmaene mener at det er en suksessfaktor å ha flere på samme sted.

Motstykket til «Bilbyen» med sine mange forhandlere og merker er kanskje Aasen Bil på Minnesund. Der sier de at de vet at en kunde er seriøs når han oppsøker dem. Kunden kommer ikke til industrifeltet på Minnesund for å gå rundt og glane på måfå. Firmaet mener dette er en av årsakene til suksess.

Det betyr igjen at det er flere måter å lykkes på. Sannsynligvis kommer tillit og vennlighet inn som et aspekt. Tillit er ikke minst viktig når folk skal investere i noe så dyrt som en bil.

For dem som driver i næringslivet på Øvre Romerike er det selvsagt viktig å lykkes, å tjene penger. Hvorvidt det skjer i bilbyen eller på Minnesund er ikke viktig. Et velfungerende næringsliv betyr blant annet trygge arbeidsplasser og gode tilbud til innbyggerne.

Så får det heller bli en liten morsomhet at det firmaet som omsetter for mest penger i «Bilbyen» er et traktorfirma som lykkes over hele landet og at andre store aktører, som Monter, fyller godt opp i suksessen for plasskrevende firmaer rett utenfor sentrum.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no