18. jul
 
Billigere å forebygge enn å reparere
Under henvisning til «Beboer Nannestad Torg»s innlegg i torsdagens Eidsvoll Ullensaker Blad, vil jeg gjerne komme med en kommentar. Er svært enig med debattanten.

Publisert: 04.nov.2017 06:00
Oppdatert: 03.nov.2017 11:45

Jeg spiser fra tid til annen middag på Nannestad Pizzabar på sen ettermiddag/kveld, og har observert svært mange tenåringer som frekventerer samme sted. De er ikke av de store kundene, så restauranten har sikkert ikke særlig inntekt på disse ungdommene.

LES OGSÅ: Har de ikke foreldre som er bekymret?

Jeg sa en gang til innehaveren at det var veldig mange unge som oppsøker stedet. Da svarte han: «Dom har jo ingen stands att vara!». Gud velsigne han for den innstillingen. Han tar imot ungdommene og lar dem sitte inne i varmen uten å kjøpe særlig meget.

Hvor er det blitt av ungdomsklubben? Nannestad kommune bør jo vite at det er atskillig billigere å forebygge, enn å reparere. Ta initiativ og sørg for et tilbud til disse ungdommene! Og til foreldrene: Er det blitt så fint og støvfritt i hjemmene deres at ikke ungdommene deres kan ha med seg noen venner hjem? Åpne dørene for de unge og deres venner, og dere vil ha tifold igjen for det.

Leser for øvrig også i samme avis om tilbudene i Ullensaker, derfor kjære Nannestad-politikere: Gå hen og gjør det samme.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no