26. apr
 
Bør diskutere sak, og ikke person
Det er ingen som har bedt om et bilde av deg. Tvert imot. Det vi i Ap derimot ønsker av Pensjonistpartiet, er at vi forholder oss til sak og ikke person når vi diskuterer.

Publisert: 11.des.2017 21:00
Oppdatert: 11.des.2017 13:26

Saken burde være på budsjett, og våre ulike løsninger på framtidens utfordringer. Ikke på om bildet av (kvinnelige) politikere er fint eller ikke. Unødvendige kommentarer på bilder (som EUB for øvrig legger ved sakene), spekulasjoner om man har skrevet sakene selv, om man er truet av partipisk og sårende personkarakteristikker er ikke lokalpolitikken i Eidsvoll verdig. Innbyggerne blir vel heller ikke noe klokere av dette?

Når det kommer til kommentarer om at vi i Ap har hatt vara i viktige saker, så vet Hugo Aurdal og Pensjonistpartiet meget godt at vi har hatt alvorlig sykdom i vår rekke denne perioden. Pensjonistpartiet og andre partiers stadige negative kommentarer om at folk fra Ap holder seg hjemme på viktige møter, har rammet hardt noen av våre representanter som faktisk har vært alvorlig syke og derfor ikke har kunnet møte.

Mitt ønske er at vi tenker oss to ganger om før man tar sine spekulasjoner ut i det offentlige rom. Jeg tror heller ikke at vi skaper tillit til oss politikere med en slik tone oss imellom. En oppfordring er å holde seg til diskusjon om sak så kanskje innbyggerne forstår hva de må velge mellom og kanskje vi også kan finne løsninger i fellesskap. Det skylder vi de som har stemt på oss

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no