20. jun
 
Eidsvoll kommune og eiendomsskatt
Hvorfor skal vi ha eiendomsskatt i Eidsvoll kommune?

Publisert: 06.des.2017 06:00
Oppdatert: 05.des.2017 11:17

Er dette nå panikk for de feil som har skjedd med investeringer i kommunen. Tenk om en kunne hatt det slik. De feil jeg har gjort, så er det bare å be om en form for kompensasjon fra mine nærmeste?

Nei, mine kjære politikere, tenk om dere kunne være så tøffe å si til dere selv at dette går da ikke an. Beregne oss en avgift for noe som tilhører andres eiendeler, private ting som vi har opparbeidet oss og betalt skatter og avgifter på. En må få lov å spørre seg hva slags mennesker er det vi har valgt inn i kommunestyret? Og hvorfor kan ikke en fra Arbeiderparti, SV, Miljøpartiet De Grønne og fler tørre å innrømme at dette blir feil? Hva mener dere en minstepensjonist, en som går på trygd eller lavtlønna skal betale?

Dette er et kommunevalg, ikke stortingsvalg, hvor dere er avhengig av partiboka. Det er beklageligvis, dere tør ikke annet. Nå er det som sagt kommunevalg og da får vi se hvilke parti vi innbyggere tør å velge.

Jeg mener at eiendomsskatt i Eidsvoll ikke skal skje. Her må økonomien ordnes på en annen måte.

Det er jo rart, vår rådmann kommer fra Vestby kommune, der han var en sterk motstander av eiendomsskatt. Der ble det heller ikke innført noen eiendomsskatt. Med en gang han kommer til Eidsvoll kommune går han inn for dette med alle krefter, og dere politikere legger dere flate.

Nei, dette er så meningsløst som det går an, og prinsipielt skal det ikke pålegges innbyggerne noe mer avgifter. Ta bare kommunale avgifter, mange betaler over 20.000 kroner i året.

Jeg hadde min mening i EUB den 5. april og den 2. november.

Nei, da er det bare å stemme da.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no